Real Madrid - Atalanta. Spaniolii au puncte slabe de care pot profita italienii
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Sergio Ramos a jucat doar un meci pentru madrileni de la revenirea de după accidentare
Sergio Ramos a jucat doar un meci pentru madrileni de la revenirea de după accidentare
Atalanta ar putea să facă istorie dacă reușește să elimine Real Madrid din UEFA Champions League, după ce a pierdut turul optimilor cu 0-1, acasă.

Conform Marca, italienii au șansa să elimine cea mai importantă echipă din istoria competiției, Real Madrid, rămânând optimiști chiar dacă pleacă de la 0-1. Printre punctele slabe ale spaniolilor se află incertitudinea din jurul lui Sergio Ramos care nu a jucat decât un joc de la revenire. Astfel, Zapata și Muriel pot profita de problemele căpitanului lui Real Madrid pentru a înscrie.

Casemiro, esențial în ultimele sezoane pentru Real Madrid, este suspendat, iar echipa nu va mai avea aceeași siguranță în apărare. În plus, spaniolii nu au fost performanți acasă de când s-au mutat pe Valdebebas. Nici fanii nu vor putea participa la meci, din motive evidente, iar Zinedine Zidane nu mai găsește o formulă pentru a-i alinia pe jucătorii săi într-o formație care să ofere siguranță.

Real Madrid – Atalanta se joacă astăzi, de la 22:00, pe Valdebebas, în Spania. Meciul contează pentru optimile competiției UEFA Champions League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel