Real Madrid a învins în deplasare, chiar dacă Benzema este accidentat. Revine pe locul 1 
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Real Madrid traversează o formă extraordinară. 

Real Madrid, fără Benzema, accidentat, în lot, a învins duminică, pe teren propriu, cu 4-1, pe Mallorca, în etapa a 5-a, şi a revenit în fruntea clasamentului La Liga.

Pe Santiago Bernabeu, oaspeţii au deschis scorul prin Vedat Muriqi, în minutul 35, însă gazdele au întors rapid rezultatul şi au marcat prin Federico Valverde (45+3), Vinicius Junior (72), Rodrygo Goes (89) şi Antonio Rudiger (90+3).

Cu 15 puncte acumulate, Real Madrid este lider, în timp ce Mallorca este pe locul 13, cu 5 puncte. Sezonul precedent din La Liga a fost câștigat de Real Madrid. 

Barcelona și Atletico Madrod au învins și ele



Aşa cum se ştie, FC Barcelona şi Atletico Madrid au obţinut victorii categorice sâmbătă seara.

Jucând în deplasare, la ultima clasată, Cadiz, FC Barcelona s-a impus cu un sec 4-0, însă gazdele au rezistat prima repriză fără gol primit. În mitanul secund, catalanii au punctat prin Frenkie de Jong (55), Robert Lewandowski (65), Ansu Fati (86) şi Ousmane Dembele (90+2).

Evoluând acasă, pe Wanda Metropolitano, Atletico Madrid a trecut de Celta Vigo cu 4-1. Angel Correa (9), Rodrigo De Paul (50), Yannick Carrasco (66) şi autogolul lui Unai Nunez (82) au adus cele 3 puncte madrilenilor. Golul de onoare al oaspeţilor a fost reuşit de Gabri Veiga (71).

Restul meciurilor disputate în Primera Division, în această etapă



Espanyol Barcelona în schimb a fost învinsă, în faţa propriilor suporteri, 2-3, de Sevilla FC. Oaspeţii au marcat toate cele trei goluri în primul mitan, prin Erik Lamela (1) şi Jose Angel Carmona (26, 45). Gazdele au punctat prin Joselu (45+4, penalty) şi Martin Braithwaite (62). Sevilla a încheiat meciul cu un om mai puţin pe teren, după ce Lamela a văzut cartonaşul roşu în minutul 84.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, Sevilla fiind pe 16, cu 4 puncte, iar Espanyol pe 15, cu acelaşi număr de puncte.

Tot sâmbătă s-a disputat partida Rayo Vallecano - Valencia (2-1), iar vineri, în prologul etapei, Girona a învins pe Valladolid cu 2-1.

Celelalte partide ale rundei vor avea loc duminică seara şi luni, relatează Agepres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel