REAL MADRID A CÂȘTIGAT SUPERCUPA EUROPEI 2014, după 2-0 cu SEVILLA. RONALDO a marcat o "DUBLĂ"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Real Madrid și Sevilla s-au întâlnit marți seară, de la ora 21:45, în Supercupa Europei, meci disputat între câștigătoarele Europa League și Champions League.

Real Madrid s-a impus fără prea mari emoții și a câștigat a doua Supercupă a Europei din istorie, grație "dublei" reușite de Cristiano Ronaldo, în minutele 30 și 48.

După jumătate de oră de joc, șeptarul lui Real Madrid a primit o centrare excelentă de la Gareth Bale și a împins mingea în poarta lui Beto, din apropiere.

La scurt timp după reluare, același Ronaldo a primit o pasă de la Benzema și l-a executat pe Beto cu un șut trimis cu stângul, la colțul lung. Goalkeeperul portughez a deviat balonul, însă nu a reușit să împiedice golul.

Pe lângă "dubla" înscrisă, Ronaldo a mai ratat o ocazie uriașă, la 0-0, când, din poziție de unu la unu cu Beto, a fost blocat de colegul său din naționala Portugaliei.

Portarul Sevillei, fost la CFR Cluj, a avut o prestație remarcabilă și a făcut ca scorul să nu capete proporții până la finalul partidei. La ultima fază chiar, Beto a blocat incredibil șutul violent trimis de Gareth Bale.

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE PARTIDEI

Echipe de start:

Real Madrid: Casillas - Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao - Modrici, Kroos, James Rodríguez - Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo.

Sevilla: Beto - Coke, Fazio, Pareja, Navarro - Carriço, Krychowiak - Vitolo, Vidal, Suárez - Bacca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel