Reacții PNȚCD și PMP despre acordul USD-UDMR
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
guvern ponta
guvern ponta

USD și UDMR au căzut la un acord pentru schimbarea structurii Guvernului, care urmează să fie parafat la ora 15:30 ca o oră mai târziu să fie prezentată lista finală. PNȚCD și PMP au reacționat. 

Liderul PNȚCD, Aurelian Pavelescu, a declarat, potrivit Agerpres, că "este vorba despre un sistem politic și instituțional profund corupt, bazat pe nepotism, incompetență, pe lipsă de profesionalism. (…) PNȚCD nu va vota guvernul USD în Parlament prin reprezentanții noștri". Mai mult, în opinia sa, România nu mai este guvernată după prăbușirea USL, iar o posibilă guvernare USD "nu are niciun fel de legitimitate, fiind o guvernare de stânga care nu face decât să continue ceea ce nu a făcut USL". Președintele PNȚCD a afirmat că prezența UDMR în guvernul USD este "o soluție imorală", "este un moment în care PSD și UDMR fac un comerț electoral și politic".

"Mișcarea Populară a decis că Victor Ponta trebuie să își depună mandatul. Negocierile pe care premierul Victor Ponta le duce în acest moment cu diferite partide pentru a forma un nou guvern, pentru a obține majoritatea în Parlament pentru susținerea Guvernului, sunt ilegitime, ca urmare cerem domnului prim-ministru Victor Ponta să oprească aceste negocieri", a declarat Elena Udrea, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel