Reacții dure la adresa lui Mihai Constantinescu. Pintea: Nu am cuvinte
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 19 iun 2019, 22:32
WhatsApp
Sorina Pintea
Sorina Pintea
În direct la România TV, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut precizări cu privire la mai multe comentarii ce au apărut în mediul online la adresa lui Mihai Constantinescu, după ce aproximativ 100 de persoane s-au dus să doneze sânge pentru artist. 

Reacția vine după ce mai multe persoane au scris mesaje urâte la adresa lui Mihai Constantinescu, pe o rețea de socializare, susține România TV. 

”Sincer în momentele astea nu am cuvinte. Nu poți să înțelegi cât de jos am ajuns. Până la urmă, dacă există o speranță, cred că medicii și noi cu toții trebuie să ne mobilizăm și să facem tot ce putem dacă există acea mică șansă. Și există. Îmi e greu să comentez astfel de mesaje”, a declarat Sorina Pintea în direct la România TV. 

Sorina Pintea: Există o problemă cu donatorii

”Nu toți cei care donează au compatibilitate cu sângele pacientului și atunci cu siguranță că sângele va merge către alți pacienți care au nevoie de transfuzii. Cu siguranță, dacă există un surplus se va da pacienților care au nevoie. Oricum pe perioada verii există o problemă cu donatorii. Oamenii nu prea merg să doneze. 

Este un lucru extraordinar dacă s-au mobilizat atât de mulți oameni. Sângele lor salvează mai multe vieți, nu a unui singur om. Așa ar fi trebuit să privească lucrurile cei care comentează în acest caz”, a mai precizat ministrul Sănătății. 

Nu mai puțin de 100 de persoane, printre care și vedete s-au mobilizat pentru a dona sânge pentru artistul Mihai Constantinescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?