Reacția lui Toni Iuruc, după ce Simonei Halep i-a fost redusă suspendarea. "Vă rog să mă înțelegeți"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
 Foto: Captură video, arhivă
Foto: Captură video, arhivă
Toni Iuruc a reacționat după ce Simonei Halep i-a fost redusă suspendarea.

Fostul soţ al Simonei Halep, Toni Iuruc, a venit cu o reacție după ce TAS a decis să îi reducă suspendarea Simonei Halep la 9 luni, în locul celor 4 ani dictați de ITIA.

VEZI ȘI: Pedeapsa pentru Simona Halep, redusă!

"Este o veste foarte bună, dar vă rog să mă înţelegeţi că nu aş vrea să comentez despre viaţa profesională a doamnei Halep. Aşa cum am declarat din urmă cu doi ani, eu cred că este o decizie normală.

Doamne ajută! Mă bucur pentru ea şi atâta tot. Dar mai mult decât atât, vă rog să mă înţelegeţi, nu am ce să spun. Da, este o normalitate!", a spus Toni Iuruc pentru Fanatik.

Cum a reacționat Simona Halep

Bogdan Stoica, avocatul Simonei Halep, a spus cum a reacționat sportiva la primirea veștii.

"A fost extrem, extrem de fericită, fericire maximă. A fost un chiot de bucurie. E genul emoțional. E foarte greu de crezut că un sportiv ca ea, care a ajuns să se lupte cu întreg sistemul antidoping... O cunosc pe Simona de foarte mulți ani, de la 12 - 13 ani. O sportivă exemplară, cu o carieră nepătată, cu o grijă exemplară pentru sportul curat, a ajuns complet aiurea într-o situație incredibilă.

Nu pot să spun că am știut de la început că vom câștiga, dar am crezut de la început că o putem ajuta. Am fost o echipă, doi avocați și mai apoi un al treilea. Da, eu am fost singurul din România. E un om extraordinar și știam că Simona nu poate face așa ceva", a spus Bogdan Stoica, într-o intervenție în direct la Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel