Data actualizării:
Data publicării:

Reacția lui Joe Biden la atacul Hamas din Israel: Răul absolut acaparează această lume

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Președintele american, Joe Biden, a ținut un discurs, marți seara, în cadrul căruia a vorbit despre atacul Hamas din Israel.

„Sunt momente în această viață când răul absolut acaparează această lume. Poporul din Israel a trecut printr-un astfel de moment în acest weekend. Mâinile însângerate ale organizației teroriste Hamas... unicul scop al acestora este să ucidă evreii. Este un act cu adevărat diabolic. Peste 1000 de civili au fost măcelăriți în Israel, printre ei cel puțin 14 cetățeni americani au fost uciși. Părinții și-au folosit propriile trupuri în încercarea de a-și proteja copiii”, a declarat Joe Biden.

„Brutalitatea celor de la Hamas, toată setea lor de sânge amintește de cele mai grave atrocități ale ISIS. Așa arată terorismul! Dar din păcate, pentru poporul evreu, nimic nu este nou. Acest atac a adus la suprafață amintiri dureroase și cicatrici lăsate în urmă de antisemitism și genocid. În aceste momente trebuie să fim extrem de clari. Suntem alături de Israel! Și ne vom asigura de faptul că Israelul are tot ce îi trebuie pentru a-și apăra cetățenii.

Nu există justificare pentru terorism! Nu există scuză! Hamas nu sprijină drepturile palestinienilor pentru demnitate și auto-determinare. Ei operează doar cu scopul de a anihila statul Israel prin uciderea poporului evreu. Ei folosesc palestinienii drept scuturi umane. Hamas nu oferă nimic altceva în afară de teroare și vărsare de sânge fără a se interesa cine va plăti prețul”, a mai declarat președintele american.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel