Reacția Facebook după criticile aduse de Soros
Data publicării:
Autor: RMC
WhatsApp
După ce Soros l-a acuzat pe Mark Zuckerberg că exploatează Facebook într-un mod politic strict pentru a obține profit, într-un articol din New York Times în această săptămână (citește mai multe aici: https://www.dcbusiness.ro/george-soros-salva-i-facebook-ul-de-mark-zuckerberg_612027.html?fbclid=IwAR0VdD65d_wPVa79qBhUq831dwI2UTajmU6k_D49T79iVv4iwEasSqMnXYc), purtătorii de cuvânt ai Facebook au ieșit cu declarații de presă afirmând că declarațiile lui Soros sunt „greșite”.

„Noțiunea că susținem cu o figură politică sau cu un partid este contrară cu valorile noastre și cu datele” a spus purtătorul de cuvânt Facebook. Acesta a continuat că afirme că „Continuăm să facem investiții fără precedent pentru a păstra platforma noastră sigură, pentru a lupta împotriva interferențelor din exterior în procesul electoral din toată lumea și pentru a combate dezinformarea”.

Reamintim că Soros a susținut că Facebook și Zuckerberg nu s-au comportat responsabil în timpul alegerilor prezidențiale din 2016. Compania a recunoscut că a circulat reclame politice din surse susținute de Rusia. Soros a subliniat decizia companiei de a nu verifica sursele de informare ale reclamelor politice și a arătat că acest lucru tinde să ascundă sursa de informații și să promoveze content fals.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel