REACȚIA unui mare artist după ce l-a văzut pe Țopescu la Antena 3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Nicu Alifantis a scris pe pagina sa de Facebook că se bucură enorm că Antena 3 a difuzat finala de la Roland Garros. De asemenea, a mulțumit conducerii postului de televiziune pentru că l-a ales pe Cristian Țopescu drept comentator al jocului de tenis dintre Simona Halep și Maria Sharapova.

VEZI ȘI: Lecția pe care a dat-o Țopescu. Poza care spune TOTUL

"Să ne-ntelegem exact, nu am parti pris-uri, însă Antena 3 mi-a oferit zilele trecute câteva momente de mare bucurie prin transmisia în direct a finalei de la Roland Garros. Privind finala, ascultând comentariile, urmărin talk show-urile, am trăit câteva momente de normalitate după care tânjesc de ceva vreme.

De două zile trăiesc un vis frumos, ce mi-aș dori să nu se mai termine: nimeni nu-njură pe nimeni, ba dimpotrivă! Însă cel mai tare m-a bucurat faptul că finala a fost comentată de Cristian Țopescu. Mi-era atât de dor de vocea lui inconfundabilă, de comentariul său documentat, manierat, plin de pasiune, umor și profesionalism. Da, orice ar spune cârcotașii, domnul Cristian Țopescu a fost, este și va rămâne cel mai mare comentator sportiv pe care-l avem și pe care trebuie să-l păstrăm ca pe un mare bun național.

Pentru toate acestea și nu numai, mulțumesc, Antena 3!", a fost o parte din mesajul postat de Nicu Alifantis pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel