REACȚIA lui Mirel Palada după ce Dan Șova a luat-o la alergat pe Gabi Szabo
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Miercuri, 28 mai, Dan Șova a alergat alături de Gabriela Szabo pe stadionul Rapid. Susținuți de tinerii social-democrați, ei au vrut să arate că Guvernul pune preț pe fair-play. La eveniment a fost martor și Mirel Palada care a povestit despre impresiile de pe stadion.

"Am alergat astăzi 10 kilometri alături de Gabi Szabo pe stadionul Rapid. Susținuți atât de intens de tinerii social-democrați, am reușit să ducem până la capăt o cursă prin care am vrut să arătăm că Guvernul prețuiește sportul, mișcarea și, mai ales, fair-play-ul", scrie Dan Șova pe Facebook, loc unde a postat mai multe imagini cu Gabi Szabo. La eveniment a luat parte și Mirel Palada care a împărtășit impresiile cu prietenii virtuali.

VEZI ȘI: Grumpiloiul, fața mai puțin cunoscută a lui Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al Guvernului

"Azi a fost o seară specială. Am fost martor la un eveniment fain: momentul în care Dan Șova a alergat alături de Gabi Szabo 10 km, 25 de ture de stadion, 45 de minute de efort și perseverență, pentru a-i demonstra Elenei Udrea ce înseamnă sportul cu adevărat, nu doar trasul în poză pentru campanie. Un eveniment care vine să susțină sportul. Ce poate fi mai frumos?", a scris Mirel Palada pe contul personal de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel