Reacția femeii din Vaslui care a încercat să-și mutileze soțul pentru că nu i-a adus flori
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Marinela Benea, femeia care a încercat să-i smulgă soțului organele genitale, susține că a recurs la acest gest pentru că bărbatul este leneș, iar când bea o agresează și o gonește de acasă.

Femeia afirmă că nu a primit niciodată flori de la soţul ei şi nici astăzi, de 8 Martie, nu se aştepta să primească, însă ar fi vrut cel puţin să o ajute la muncile din gospodărie. 

Marinela susţine că toată noaptea a pus-o să încălzească încăperea în care dormeau pe motiv că îi este frig sub plapumă. Dimineaţa, după o noapte de nesomn, femeia i-a cerut bărbatului să o ajute la treburile gospodăreşti, ”măcar atâta gest să facă de 8 Martie”. Pentru că bărbatul a luat-o la rost, invocând că el nu este ”comandat” de femeie, Marinela Benea s-a năpustit asupra lui, apucându-i organele genitale.

”Când o ia pe ulei, se schimbă foaia. Azi era băut, de aseară. A fost la cineva la treabă şi i-a dat vin. Toată noaptea m-a pus să fac focul că îi este frig la picioare, am pus tot ca să fie bine. Dimineaţă când s-a luminat am tras draperiile şi i-am zis să iasă şi el afară să facă treabă. Să se ducă la vie să o cureţe măcar. Iar el a început că mă înjure că îl comand eu pe el ce să facă. Şi eu atunci i-am spus ia să văd eu ce bărbat eşti tu şi atunci l-am apucat, el s-a tras şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu mi-a dat o floare în viaţa lui, mi-a arătat doar toporaşi şi viorele în pădure. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. De dus mă duc la el, îl caut la spital, dar sigur mă înjură şi mă alungă de acasă, a declarat Marinela Benea, conform adevărul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel