Răzvan Simion, făcut să plângă de fiica sa, Ianca, la tv: Întotdeauna m-ai sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit… în ceea ce ți-ai dorit tu să fac! (FOTO)
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 14 oct 2022, 11:49
WhatsApp
Răzvan Simion a avut parte un moment la care nu s-ar fi așteptat. Fiica sa i-a adus lacrimi în ochi, în timpul unei emisiuni tv. 

Surprize, emoții puternice și lacrimi de fericire pentru Răzvan Simion, care a fost copleșit de momentul în care și-a văzut fiica pe scena iUmor. Roast-ul pregătit de Ianca Simion l-a făcut pe tatăl ei să se simtă ca într-un rollercoaster emoțional. Glume „acide“ și poante „dulci“ i-au spus prezentatorului de la Neatza și Paula Chirilă, și Andrei Garici. Momentele lor, reacțiile celor patru jurați, dar și cine sunt concurenții care au făcut show pe scena emisiunii de umor, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediţie iUmor, duminică, de la 20:00, la Antena 1. 

Apariția fiicei sale la iUmor a fost un „șoc“ dublu pentru Răzvan Simion, care ocupă scaunul celui de-al patrulea jurat în cadrul noului episod al show-ului de la Antena 1. Și asta pentru că el nu s-a așteptat nicio secundă ca Ianca să-i facă o asemenea surpriză și, totodată, pentru că tânăra se afla pentru prima dată pe o scenă atât de mare. Vizibil emoționată, fiica prezentatorului și-a jucat foarte bine rolul.

"Întotdeauna m-ai sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit… în ceea ce ți-ai dorit tu să fac! Tata vrea neapărat să fac stomatologie. Nu înțelege că îmi e frică de freza aia mai tare decât le e frică producătorilor de freza lui“, a spus Ianca Simion în timpul roast-ului, iar tatăl ei a completat: "Aoleu! Vai, ce bună a fost“. 

Ulterior, tânăra și-a continuat roast-ul astfel: "Devin sentimentală, pentru că am luat de la tine emoția. Sunt emotivă ca un poet, sunt emotivă ca poetul Răzvan, tatăl meu! O să întrebe lumea ce poezii scrii tu. Nu știu, dar mi-ai spus că ai scris o poezie pentru momentul în care împlinesc 18 ani. Încă o aștept“. Momentul a fost atât de emoționant, încât nu doar Răzvan a avut ochii în lacrimi. 

Alături de Ianca, Paula Chirilă şi Andrei Garici, câştigătorul iUmor care i-a fost coleg lui Răzvan la începuturile lor în lumea televiziunii au urcat pe scena iUmor şi nu s-au oprit din glume pe seama matinalului de la Antena 1. Momentele integrale vor putea fi urmărite duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1. 

Citește și:

Delia, noaptea, prin parc: Un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. Nu veni după mine. Niciodată!

Delia adoră să alerge și să facă sport în general, mai ales în natură. Tocmai de aceea a mers în timpul nopții să alerge în parc, însă a avut parte de o experiență neplăcută. Artista a povestit întregul episod pe contul ei de Instagram, cerându-le fanilor să nu o mai urmărească noaptea în parc, pentru că aceste gesturi o sperie.

„Sub nicio formă dacă mă vezi noaptea prin parc alergând sau plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. Este noapte, este întuneric. Nu veni după mine. Niciodată!”, și-a început Delia mesajul publicat pe Instagram.

În timp ce mergea în parc, Delia a povestit că un individ a speriat-o când a întrebat-o dacă „e ea”, în timp ce o lumina cu lanterna.

„Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. (...) Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu face asta! Nu faci nimic”, a spus Delia. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?