Răzvan Popescu și soția sa, POVESTE plină de MAGIE și discreție. "Trezește-te, drepți!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Mandache
WhatsApp
Răzvan Popescu și soția sa, Angela, cea mai specială poveste de dragoste.

Este cel mai cunoscut om de radio din România, reușind cu farmecul lui să cucerească mii de ascultători. Răzvan Popescu este îndrăgostit de muncă sa de DJ de la Radio ZU, dar și de Angela, femeia care îi este alături de zece ani și cu care este căsătorit de șase ani. Discretă, dar știind să îi creeze universul de care are nevoie cât și echilibru, Angela îl face să se simtă împlinit și iubit pe soțul sau. Răzvan consideră norocul lui prezența Angelei în viață sa și e clar că de când e cu cu soția se simte împlinit.

Soția sa este ofițer în cadrul Academiei Tehnice Militare

Pe lângă faptul că e frumoasă, Angela este și înțeleaptă, reușind cu discreție să-i ofere lui Răzvan acea siguranța și iubire deosebite. Angela este ofițer în cadrul Academiei Tehnice Militare și așa cum mărturisește amuzată vedetă, dimineața are parte de instrucție din partea ei. Trezește-te, drepți! Cam asta se întâmplă dacă e să îl crezi pe Răzvan.

Au avut o nuntă frumoasă și elegantă alături de familie și prieteni, având peste 300 de invitați. Nas a fost Dan Negru și soția sa, Codruța, iar cavaler de onoare, bunul sau prieten Flick. Zgârcit, cum îl știm pe Dan Negru, a dat un dar pe cinste la nuntă. Alături de Angela, DJ-ul se consideră cel mai răsfățat bărbat.

Au o casa în Popești Leordeni

Au o casă în Popești Leordeni, pe care și-au amenajat-o după gustul lor. Cum Răzvan a slăbit, e clar că nu prea vrea să mănânce să nu se îngrașe, așa spun prietenii lui, însa soția are grijă de el și îl mai răsfață culinar din când în când.

În momentul în care au timp se duc în vacanța preferând locurile unde să descopere tot timpul ceva. Ultima dată au fost în Grecia unde s-au distrat pe cinste. Este clar că de când a întâlnit o pe Angela se consideră cel mai fericit și e convins că ea da sens și culoare vieți lui.

Angelei îi place voioșia soțului ei

Angela îl iubește la rândul ei necondiționat pe Răzvan și recunoaște că îi place veselia, generozitatea și voioșia lui. De altfel, de ziua lui i-a făcut o declarație de dragoste foarte frumoasă. Răzvan consideră că Angela este totul pentru el. De când a cunoscut o pe soția să Răzvan este fericit și asta se vede clar.

În mod sigur iubirea și responsabilitate fac această poveste să fie deosebită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel