Data publicării:

Răzvan Pascu recunoaște tot după ce ”savanta” Olivia Steer a mărturisit că prietenii săi au luat enteroviroză de la dârele albe lăsate de avion

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto Facebook Răzvan Pascu
foto Facebook Răzvan Pascu
Olivia Steer a încălzit o speculație veche, despre dârele albe lăsate de avion. 

Și cum e Olivia Steer, cea care s-a aflat în spatele mai multor idei controversate, speculația despre dârele albe a revenit în atenția publică. Cu această ocazie, Răzvan Pascu a avut mai multe reacții, fiind un subiect de mare interes. De fapt și această ultimă afirmație este o ironie, pe principiul să facem haz de... nici măcar necaz, așa cum a făcut consultantul în turism care, cu o zi în urmă, mărturisea: ”Ciupiți-mă, pentru că încă nu cred că e adevărat! A publicat din nou savanta de renume mondial Olivia Steer (jos pălăria pentru Andi Moisescu că o suportă, asta da reziliență!) o nouă teorie a conspirației, care va ocupa probabil spațiul public câteva zile. Donca & Hâtz, Buzatu sau Horia & Pescobar ar trebui să îi mulțumească pentru schimbarea subiectelor. În timp ce în alte țări se discută în spațiul public despre inteligență artificială, agricultură pe verticală, construirea de orașe în mijlocul mărilor sau motoare pe hidrogen, noi avem subiecte aparte: a descoperit doamna savantă cum aruncă avioanele comerciale deasupra Bucureștiului substanțe care aduc din nou COVID-ul. Atât s-a putut, cum zice o vorbă celebră zilele astea!”. 

Într-o notă ironică, Răzvan Pascu a recunoscut și a promis, după cum urmează: 

”Dragi români, dragă Olivia Steer,

Vă rog să stați liniștiți, nu o să las eu Ocultă Mondială să împrăștie substanțe doar asupra Bucureștiului. Voi călători cu avionul tot mai mult de-acum încolo, prin toată lumea, pentru a mă asigura că "tratamentul" cu substanțe pentru enteroviroze este distribuit echitabil, inclusiv în țările bogate ale lumii și inclusiv "între stațiunile montane" ale altora.

Cu această ocazie, mărturisesc că acesta este motivul atâtor zboruri cu avionul pe care le fac de ani de zile, sunt membru activ al grupării care împrăștie "dîre albe" deasupra țărilor lumii.

Nu am găsit încă metodă prin care să nu irosim "substanțele" și deasupra oceanelor lumii, dar luați în calcul că și pe acolo sunt vapoare comerciale sau mici insule; până la urmă nimeni nu trebuie să scape nevirusat! "Dîra groasă și lătăreață" fie cu noi!” a scris Răzvan Pascu. 

Desigur, această postare este absolut ironică, ceea ce nu putem spune de postarea Oliviei Steer, care, surprinzător, a creat mult zgomot. Ca și cum nu s-ar fi așteptat, Olivia Steer a revenit cu mai multe postări pe temă. 

Olivia Steer spune că prietenii ei s-au îmbolnăvit de enteroviroză de la dârele lăsate de avion pe cer. ”Apar NUMAI deasupra aglomerărilor urbane”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel