Răzvan Marin a rămas în prima ligă din Italia. Empoli l-a împrumutat pe român
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Cagliari şi Empoli s-au înţeles pentru împrumutul internaţionalului român, cu drept de răscumpărare.

După ce a retrogradat cu Cagliari în Serie B, Răzvan Marin, 26 de ani, a reuşit să rămână în Serie A şi în sezonul viitor, scris gazzetta.it.

Om de bază la naţională, Marin va evolua la Empoli, locul 14 din 20 de formaţii, în stagiunea trecută.

Jucătorul produs şi lansat de Viitorul s-a aflat în trecut pe lista celor de la AC Milan, campioana en-titre, dar tranzacţia nu s-a finalizat, iar cota lui a tot scăzut.

Transferat în 2019 la Ajax Amsterdam după doi ani de succes la Standard Liege, Marin nu s-a impus în Olanda.

În toamna anului 2020, a ajuns în Sardinia, unde a prins loc de titular la Cagliari.

Zlatan nu se lasă de fotbal, în ciuda zvonurilor care au apărut după operația acestuia. Maldini: „Intenția lui este să continue”

Zlatan Ibrahimovic intenționează să continue să joace în ciuda încheierii contractului său cu AC Milan și a unei pauze lungi care va urma după o intervenție chirurgicală la genunchi, a declarat vineri directorul clubului, Paolo Maldini.

 „Din câte am înțeles, intenția lui este să continue”, a declarat Maldini pentru Gazzetta dello Sport, la două zile după ce atacantul, care împlinește 41 de ani în octombrie, a suferit o intervenție chirurgicală care se așteaptă să-l scoată pe marginea terenului timp de opt luni.

"Am avut o întâlnire în două săptămâni. Nu văd nicio problemă în a ajunge la un acord. Cu siguranță nu este în largul lui să joace atât de puțin. Vom vedea ce se va întâmpla în următoarele două săptămâni", a spus Maldini.

Ibrahimovic, care s-a întors la AC Milan în ianuarie 2020, la opt ani după ce a plecat, tocmai a ajutat clubul să câștige primul titlu în Serie A din 2011. Acestuia i s-a reconstruit ligamentul încrucișat anterior de la genunchiul stâng.

Fostul atacant de la Inter Milano, Paris Saint-Germain și Manchester United a declarat săptămâna aceasta că a îndurat șase luni de nopți nedormite din cauza durerii de la genunchi, deoarece era hotărât să-și îndeplinească promisiunea față de AC Milan de a oferi primul lor trofeu în Serie A, după 11 ani.

Între timp, Maldini a confirmat că clubul este în proces de a-l semna pe atacantul belgian Divock Origi de la Liverpool pentru a-i sprijini pe Olivier Giroud, Rafael Leao și Ante Rebic, în atac.

Milan nu are în prezent „mijloacele financiare” pentru a face transferuri mari, a spus fostul jucător „rossonier”, Maldini, fiind în prezent în curs de negocieri pentru vânzarea clubului care a câștigat 19 titluri din Serie A.

Discuțiile dintre compania Investcorp, din Bahrain, și actualii proprietari ai AC Milan (fondul american de investiții Elliott Management), s-au încheiat, joi, fără un acord.

Un alt fond de investiții american, RedBird Capital Partners, este acum considerat a fi cel mai aproape de a asigura o preluare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel