Răzvan Ionescu părăsește Adevărul pentru a treia oară
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Revenit în urmă cu un an, după ce Cristi Burci a preluat compania de la Dinu Patriciu, Răzvan Ionescu și-a dat demisia de la Adevărul. 

Este a treia plecare a lui Răzvan Ionescu din conducerea Adevărul, după cele din 2010 și de la începutul lui 2012, scrie paginademeia.ro.

În perioada 2008-2010, Răzvan Ionescu a fost Directorul diviziei reviste și internațional (care includea operațiunile din Ucraina). În vara lui 2010, a fost numit la conducerea Diviziei web Adevărul Holding, poziție din care va părăsi trustul o lună mai târziu.

 În iulie 2011, Răzvan Ionescu se întorcea la Adevărul Holding, pe poziția de director editorial al grupului, iar în februarie 2012, acesta a plecat din nou din holdingul lui Dinu Patriciu.

Răzvan Ionescu s-a reîntors la Adevărul anul trecut, după ce Cristi Burci a preluat compania de la Dinu Patriciu. Până la reîntoarcerea la Adevărul, Răzvan Ionescu s-a ocupat de proiectul editorial online Premium News, finanțat de Burci, proiect pe baza căruia s-a relansat site-ul Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel