
„O să vedem, în scurt timp, o tendință a radio-urilor din sfera privată care vor încerca să acceseze publicul pe care Radio România îl are. În mod paradoxal, să se ducă spre un public puțin mai în vârstă. Avem mari dubii că publicul tânăr ascultă radio în formula: dă drumul la radio și ascultă aparatul. Deci, oricât te-ai strădui să faci un conținut, dacă device-ul nu te ajută, tinerii tot nu vor asculta. Eu cred foarte mult în radioul la comandă, care va da un tip de conținut pe care îl poți alege. De exemplu, de dimineață, când mă duc la școală cu copiii și îi las la grădiniță, școală, ascult o emisiune dedicată copiilor, ca să le fac trezirea mai plăcută. Când mă întorc, poate sunt interesat de știrile de dimineață, poate am chef să ascult o dezbatere ce se află pe un alt post de radio. E un tip de radio care se poate configura digital de așa natură încât să-ți alegi conținutul în funcție de nevoile tale. Cred eu că acesta esta radio-ul viitorului. Așa va arăta”, a spus Răzvan Ioan Dincă, președintele director general al Societății Române de Radiodifuziune.
Răzvan Ioan Dincă, la interviurile DCNews
Citește și...
Totul sau nimic. Răzvan Oprea, despre George Ivașcu: Nu l-ați văzut așa pe fostul ministru al Culturii, cu un limbaj atât de liber, cu un comportament care amintește de mafioții lui Scorsese
Regizorul Răzvan Oprea vă invită să vedeți spectacolul „Totul sau nimic”. Glenngary Glen Ross este un text emblematic pentru dramaturgia americană. Veți vedea cum arată destinul foarte antrenant al unor agenți de vânzări de Real Estate, care sunt gata să facă orice că să reușească.
Este o luptă fără reguli, un roller coaster unde comedia și dramatismul se împletesc minunat. Un regal actoricesc livrat de o distribuție spectaculoasă. Un text în care esența naturii umane este atât de bine surprinsă de David Mamet, încât actorii chemați să joace trebuie să fie actori totali. Și sunt. O comedie cu siguranță, dar cu accente de o sensibilitate aparte, cu destine pline de candoare ale omului modern și prins în mecanismele gigantice ale consumerismului. Viața este extrem de dură, dar atât de comică și surprinzătoare. De ce nu trebuie să ratezi acest spectacol, aflăm de la regizorul Răzvan Oprea.
De ce merită să vedem „Totul sau nimic?”
„În primul rând, „Totul sau nimic” este o comedie, dar este și o satiră la vremurile pe care le trăim. Protagoniștii sunt oameni care lucrează într-o corporație importantă și asta le ocupă tot timpul. Viața lor este profund dată peste cap de targeturile și deadlineurile pe care trebuie să le realizeze, în caz contrar, își pierd jobul. Toată presiunea, care amintește de epuizarea omului de către sistemul ultra corporatist, este însă creionată de autor într-o tonă comică, dar dură în care oamenii se exprimă foarte liber pentru că sunt conflicte majore între protagoniști”, a zis Răzvan Oprea. Continuarea materialului, AICI!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- El este șoferul dubiței zdrobite ieri, între două TIR-uri, pe Autostrada 1. Urma să se căsătorească - Foto
- Comuna din România în care s-au mutat belgieni, italieni, olandezi, nemți. Candidatul cu cele mai mici șanse a transformat-o! ”Tot timpul am crezut că satul românesc trebuie să aibă viitor”
- BANCUL ZILEI: Discuție între soți
- Cel mai bun sos pentru friptură - reţeta după care te lingi pe degete
- Crește salariul minim de la 1 octombrie 2023. Anunțul Ministerului Muncii
- Doi ani posibili pentru marele cutremur care ar lovi România, conform lui Mărmureanu
- Udrea, mesaj pentru fiica ei: Nu există destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături
- Ciuvică, previziune cu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu / video
- Ministrul Tîlvăr, anunțul zilei despre pensiile militarilor / video
- Noi măsuri fiscale. Elena Cristian: Cum au putut să scrie așa ceva? Este de noaptea minții. Câtă bătaie de joc?!