Răzvan Cuc, mesaj FERM pentru Guvern: Plătiţi ANTREPRENORII români, dle Orban
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Răzvan Cuc
Răzvan Cuc
Răzvan Cuc, ministru al Transporturilor în Guvernul Dăncilă, a transmis un mesaj FERM Guvernului Orban. 

"În plină criză de Covid 19 s-au găsit PM Orban și Ministrul Bode să ne spună că totul merge ca pe roate pe şantiere sau că aşa cred ei sau aşa ar vrea ei să se întâmple.

Vă spun eu că:

1. nu văd niciun proiect nou lansat, iar cele vechi nu au avansat deloc, deși vremea a ajutat sectorul de infrastructură.

2. Cel mai GRAV lucru însă, pe care îl poate face un ministru, este să gireze lupta politica în detrimentul firmelor românești și a dezvoltării infrastructurii, mai ales într-o perioadă ca aceasta!!

Vă atrag din nou atenția că obiectivul DN 15 din județul Neamţ are stadiul fizic de 85 %, iar plăţi au fost făcute în proporție de 57%! Această situaţie trenează din luna noiembrie, noi acum fiind la sfârșitul lunii Martie!

Dacă "șomerul ajuns peste noapte premier" a spulberat românilor orice speranţă legată de starea domeniului de sănătate, credite la bănci sau dezvoltarea infrastructurii, îi cer să nu mai fie condus doar de ambiţiile politice şi să plătească firmele românești!

PLĂTIȚI ANTREPENORII ROMÂNI, DOMNULE ORBAN!!! Aşa cum este cazul şi celui de pe DN 15.", a scris Răzvan Cuc pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel