Razvan Cuc: Cîțu, un semidoct sadea, care a luat nota 4 la treapta de la liceu...
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Răzvan Cuc, senator PSD de Neamț, critică dur lipsa de reacție a premierului Florin Cîțu, după ce  János Áder, președintele Ungariei, aflat luni  la Kiev la Summit-ul inaugural al Platformei Internaționale Crimeea, a comparat anexarea Crimeei de către Rusia cu Tratatul de la Trianon în urma căruia Transilvania a revenit României.

- Cîțu, un semidoct sadea, crede că Marea Unire de la 1918 e totuna cu alipirea Crimeii de către Federația Rusă! Premierul României a tăcut în fața discursului președintelui Ungariei ca atunci când l-a prins poliția americană beat.

- Știm că acest habarnist de profesie a luat nota 4 la treapta de la liceu. Știm că notele lui din liceu sunt secrete, că a țepuit o bancă americană și că sub conducerea sa și a tutorelui de la Cotroceni, țara merge mai prost ca niciodată.

- Dar atunci când ești la o reuniune internațională și președintele Ungariei insultă România și te insultă și pe tine ca român, nu ai voie să taci. Ai nevoie să răspunzi diplomatic, inteligent, dar foarte ferm.

- Sau dacă nu știi ce să spui, să ceri ajutorul ministrului de externe, care a participat și el la reuniunea de la Kiev și care a tăcut și el. E drept, trebuia să vorbească primul-ministru.

- Din păcate pentru țara noastră, șeful roiului de lăcuste care pustiește tot a fost incapabil de vreo replică. Incult, fără charismă și fără nicio urmă de onoare, Florin Cîțu a fost cârpa de șters pe jos a unor interlocutori care știu că România, atunci când e reprezentată de Cîțu, nu este reprezentată, de fapt, de nimeni!..., a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel