Răzvan Ciobanu, sfat util pentru românce, după o călătorie cu metroul bucureștean
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un cunoscut designer român oferă un sfat compatrioatelor sale, în urma celor observate în timpul unei călătorii cu metroul bucureștean. 

Răzvan Ciobanu le-a povestit, luni, fanilor săi, cum a decurs această dimineață pentru el, apreciind că a fost una "frumoasă".

"Astazi a fost oferta la metrou smile emoticon! Am avut o intalnire la unirea si am decis ca este momentul sa ma plimb un pic pe jos si un pic cu metroul wink emoticon. Sincer,am facut economie de timp si nu mi s-a parut nimic nasol. Ba mai mult,pentru orice turist (fara un ochi format), iti poti imagina ca esti la paris,sau londra :))). Doamna din dreapta purta o facatura heremes,doamna din stanga...una dupa prada. Cu sigle cu tot :))). Mi a fost jena sa mai fac poze si la vuitoane,dioare si altele. Cert este ca geanta mea,din panza,editie limitata...cumparata pe bani putini (acum 7 ani) s-a inverzit de invidie. (...) Hai ca m-am intins si era sa uit morala: nu mai bine va dati bani pe niste genti,haine,pantofi...fara nici un brand,dar bine facute,rezistente si ieftine?! In loc de fake-uri,zic!!! Oricum am avut o dimineata frumoasa si voi continua sa am o zi senzationala! Nu,nu este ironie in ce spun/scriu. Let's summer heart emoticon", a povestit Răzvan Ciobanu pe Facebook, unde a postat și câteva fotografii realizate în timpul plimbării cu metroul bucureștean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel