Răzvan Burleanu se felicită că nu l-a demis pe Iordănescu: Am fost foarte jos. Victoria României cu Israelul - sursă de inspirație pentru toți românii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Facebook Federaţia Română de Fotbal
Facebook Federaţia Română de Fotbal
Răzvan Burleanu a făcut primele declarații după calificarea la Euro 2024. Președintele FRF a numit naționala României o „generație de eroi” și speră ca victoria împotriva Israelului să fie un exemplu pentru întreaga societate românească.

Burleanu a subliniat că a fost foarte important pentru managmentul FRF să susțină în continuare, în ciuda întregii opinii publice „un selecționer care nu are rezultate”.

Președintele FRF a făcut referire la campania dezastruoasă din Liga Națiunilor, în urma căreia selecționerului Edi Iordănescu i s-a cerut în presă deschis demisia. Burleanu admite că „am fost foarte jos”.

În cele din urmă România a reușit să se califice la Euro 2021 după ce am avut șansa unei grupe accesibile. Victoria împotriva Israelului, 1-2 la Budapesta, ne-a adus biletele pentru Germania la Euro 2024 după o pauză de 8 ani.

„Am simțit încredere din partea suporterilor români. Am fost foarte jos”, a precizat Burleanu, într-o conferință de presă.

„Suntem neînvinși. E o călătorie extrem de frumoasă. Mi-aș dori ca această călătorie să fie o sursă de inspirație pentru ca un număr mare de copii, băieți și fete să se apuce de fotbal. O sursă de inspirație pentru ca tinerii români să-și asume funcții de conducere fie în mediul public sau privat. Trebuie să inspirăm întreaga societate”, a mai adăugat președintele FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel