Răzvan Burleanu, atac la Dan Petrescu: Cum se numește cel care câștigă campionatul proștilor?
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Răzvan Burleanu, președintele FRF, a reacționat față gestului făcut de Dan Petrescu, din meciul cu Gaz Metan Mediaș, când a scos din teren un junior după numai câteva zeci de secunde.

Dan Petrescu l-a pus titular pe Alin Fica, 18 ani, în meciul cu Gaz Metan Mediaș, pe care l-a scos la doar 28 de secunde după fluierul de start, doar pentru a-și susține indignarea față de regulă U21. Răzvan Burleanu a acuzat antrenorii și cluburile din Liga 1 pentru lipsa jucătorilor tineri de valoare și a afirmat că FRF se pregătească să ia măsuri dure din vara.

"Este o problema a clubului, nu doar a antrenorului. Că antrenor, m-aș gândi să fac ceva pentru viitor. Trebuie să creezi o legătură puternică între prima și a două echipa. Cei care critică regulă să nu uite că atunci când am introdus regulă cu al doilea jucător U21 am permis și înscrierea unui al patrulea extracomunitar. Fără reguli, nu vor mai există cluburi interesate să investească în tineri și în academiile de copii și juniori. Petrescu să nu uite că Adrian Păun a apărut că urmare a acestei reguli.

Cum se numește cel care câștigă campionatul proștilor? Când nu câștige începe să nu îți mai convină, când câștigi este foarte bine. Avem puterea de a lua decizii și mai dure. Dacă vedem că lucrurile vor continuă în acest fel sau mai există astfel de situații, găsim soluții și mai dure. Putem că la vara să decidem că al doilea jucător să fie pe teren tot meciul, sau doar o repriză", a declarat Răzvan Burleanu pentru DigiSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel