Razii ale polițiștilor în Capitală
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Poliție
Poliție
Zeci de polițiști au declanșat o razie de proporții în marile intersecții din Capitală și în vecinătatea acestora pentru combaterea comerțului ambulant. Au ridicat, în vederea confiscării, bunuri în valoare de aproximativ 3.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică, cu sprijinul Poliției Sectoarelor 1-6 și al Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei, au desfășurat o acțiune pe întreg teritoriul Bucureștiului în vederea depistării și sancționării persoanelor care vând tot felul de obiecte în intersecții și în imediata vecinătate.

În urma acțiunilor au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 10.600 de lei. De asemenea au fost ridicate în vederea confiscării bunuri comercializate în zona intersecțiilor, valoarea acestora ridicându-se la aproximativ 3.000 de lei (seturi de ștergătoare auto, încărcătoare auto, cabluri USB, dispozitive de blocare a centurii de siguranță, etc).

În același timp, polițiștii au identificat agenți de securitate, care, în loc să păzească obiectivul, erau preocupați să ofere locuri de parcare blocate abuziv anterior. Au fost sancționate șapte persoane care aveau astfel de preocupări ilicite, valoarea amenzilor fiind de 2.600 de lei.  

 Vezi și: Razie printre taximetriști. Abaterile constatate de Brigada Rutieră 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel