Răzbunarea tatălui: l-a împușcat pe iubitul abuziv al fiicei sale în ceafă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash (Maxim Hopman)
Sursă foto: Unsplash (Maxim Hopman)
Un bărbat l-a împușcat pe iubitul fiicei sale, după ce acesta a devenit abuziv cu tânăra. 

Un tată în vârstă de 45 de ani este acuzat că l-a împușcat mortal pe iubitul fiicei sale și i-a îngropat trupul, deoarece victima ar fi abuzat-o pe fiica lui. Potrivit plângerii penale, pe 28 octombrie, Bryce Brogle a fost dat dispărut de iubita sa, Cordelia Laflex, după ce a mers la o unitate de depozitare împreună cu tatăl iubitei sale, Michael Lee Laflex.

Plângerea susține că Michael Lee Laflex a crezut că Brogle „i-a abuzat fiica” și l-a împușcat într-o unitate de depozitare în jurul datei de 26 octombrie. Laflex ar fi târât corpul victimei cu o sanie și a curățat unitatea de depozitare folosind înălbitor. Potrivit plângerii, Laflex i-a spus unui membru al familiei că „a aruncat cadavrul și că decedatul, Brogle, nu va fi găsit, deoarece cadavrul fusese îngropat”.

Fiica sa ar fi fost învinețită

Pe 29 octombrie, în plângere se afirma că autoritățile au găsit sânge și o sticlă de înălbitor în unitatea de depozitare a lui Laflex. În timpul unei percheziții în zonă, autoritățile au găsit urme pe podeaua de beton care indicau că un cadavru a fost transportat cu sania. Cadavrul lui Brogle a fost găsit în cele din urmă într-un mormânt de pe teren public din comitatul Crow Wing pe 30 octombrie, cu o împușcătură în ceafă, se arată în dosarul anchetei, conform True Crime Daily.

Iubita sa a sunat la biroul șerifului din Crow Wing County și le-a spus autorităților că Laflex a întrebat dacă Brogle „i-a rănit fiica”. Potrivit plângerii, proprietarul imobilului unde locuia cuplul i-a spus lui Laflex că „a văzut-o pe Cordelia cu ochii vineți”. Laflex ar fi spus atunci că „o să-l omoare pe Brogle și că i-a făcut deja groapa”.

Laflex a fost arestat și trimis la închisoarea din Crow Wing pentru crimă de gradul doi pe 29 octombrie, arată înregistrările.

Trupul unui bărbat va fi dezgropat. Fiica sa susține că a fost criminal în serie

Poliția britanică urmează să înceapă săpăturile pe terenul unei caseprivate, după ce o femeie a spus că tatăl ei a ucis până la 70 de femei și a obligat-o să ascundă cadavrele. Lucy Studey a susținut că răposatul ei tată, Donald Dean Studey, a fost un criminal în serie activ câteva decenii. Ea a spus presei că el a forțat-o atât pe ea, cât și pe frații ei să ajute la transportul a zeci de rămășițe umane pe terenurile agricole din apropierea proprietății din Iowa, Statele Unite, înainte de a le depozita într-o fântână din apropiere.

Se crede că victimele ar fi fost femei din zonă, multe dintre ele prostituate. Descriind teama pe care a simțit-o când se presupune că a mutat cadavrele, Lucy a spus pentru Newsweek: „El ne-a spus doar că trebuie să mergem la fântână și știam ce înseamnă asta. De fiecare dată când mergeam la fântână sau în deal, nu credeam că vom coborî. Mă gândeam că mă va ucide pentru că nu îmi țin gura.”

Crimele lui Donald au continuat în toate perioadele anului, a spus ea, copiii fiind nevoiți să folosească o roabă în lunile mai calde și săniuța iarna. Perchezițiile inițiale ale locului de către câinii polițiști de la biroul șerifului din comitatul Fremont au urmat afirmațiilor șocante ale femeii, presa raportând că acum vor efectua o excavare completă a zonei din jurul proprietății. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel