Războiul dintre Mircea Badea și Radu Moraru a intrat într-o nouă fază: Amenințările cu moartea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
moraru_badea_70772100
moraru_badea_70772100

Războiul dintre cei doi prezentatori de televiziune continuă: "Nașul" va face plângere penală împotriva lui Dan Voiculescu și a lui Mircea Badea. Nici răspunsul lui Mircea Badea nu s-a lăsat așteptat.

După ce Mircea Badea i-a urat vineri lui Radu Moraru pe blog să moară, câțiva fani ai antenistului au trecut la amenințări cu moartea la adresa "Nașului", susține aceasta pe blogul său, nasul.tv.

"Ce am reținut din constipația de ieri (alaltăieri, n.r.) a lui Badea a fost upgradarea blestemelor la adresa mea cu dorința directă, explicită să mă vadă mort! “Mori!!!”, asa a scris pe blogul lui, a preluat toata presa și, mult mai grav, câțiva imbecili, fanatici fani ai imberbului, au multiplicat acest îndemn trecând direct la amenințări cu moartea! E timpul să ne trezim! Și așa cum în lumea civilizata nu pot exista otevisme si antenisme de acest tip, și nici instigări la violențe și amenințări cu moartea, din acest moment eu nu îmi mai permit, în țara mea, să închid ochii și să spun că n-ai ce să te aștepți din partea unor asemenea indivizi. Mircea Badea, îți fac plângere penala și te chem și în judecată unde îți voi cere mulți bani. Voi cere CNA-ului să te sancționeze drastic și să nu mai zâmbească subțire la derapajele tale extrem de periculoase. Nu am chef, pe acest pământ extraordinar, să umblu cu bodyguarzi fiindcă tu, într-un acces de nebunie, sau imbecili instigați care te urmează, puteți trece la violente. Voi face același lucru și cu Antenele care îți permit un asemenea comportament huliganic și periculos. N-am o problemă ca tu cu motanul faceți milioane de euro, dar nu din vărsare de sânge băieți, nu din amenințări și blesteme!", a scris ieri Radu Moraru pe blog. "Nașul" a mai sugerat că Toyota ar fi renunțat la contractul de publicitate cu Mircea Badea din cauza atitudinii aggresive a acestuia.

Pe de altă parte, răspunsul lui Mircea Badea nu s-a lăsat mult așteptat. Sub titlul "Pariul cu citostaticele" acesta scrie pe blog: "Mitomanul Radu Marou’ face ce știe mai bine: minte cu tupeu băsist. Își asumă ca un șmenar băsist lipsa reclamei Toyota de pe acest blog. Adevarul e unul singur: s-a terminat contractul. Eu conduc în continuare însă aceeași mașină. De aia zic, dacă tot suntem atât de șmecher eu și de basist tu, e momentul pentru pariul cu cancerul faza pe citostatice. Cine minte să i se întâmple.

P.S.1 Cât despre plângerea penală pentru fantasmele tale cu amenințări, fricos scopit, urmează un tratament medicamentos, boule, că și așa ești prost grav, delirium tremens îți mai lipsea. P.S. 2 Mori!!!", și-a dat arama pe față prezentatorul emisiunii "În gura presei".

Citește și:

Război total între Mircea Badea şi Radu Moraru. Înjurături ca la uşa cortului pe bloguri

Divorţul de Naşul Radu Moraru, strategia de lansare a Digi News. Ce jocuri politice ar putea face RCS&RDS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel