Războiul declarațiilor pentru București. Bogdan Chirieac: Să-ți faci contracandidatul porc, lucrul acesta nu este permis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Analistul politic Bogdan Chirieac intervine în schimbul de replici al candidaților pentru București. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a intervenit în schimbul de replici dintre dr. Cătălin Cîrstoiu și edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. 

”Este categoric un derapaj al domnului profesor Cîrstoiu, sper că totuși și-a dat seama de impactul vorbelor sale în astfel de momente. Bun, dânsul este chirurg, se știe că, din punctul acesta de vedere, chirurgii au adesea un limbaj colorat ținând cont de tensiunea extraordinară pe care o suportă acești oameni, au viața omului în mână, au sănătatea omului în mână, dar de la un profesor universitar și medic celebru și să îți faci contracandidatul porc, lucrul acesta nu este permis, oricum am vrea să privim lucrurile astea.

Îl putem considera, fără doar și poate, un derapaj. Și să mai considerăm că domnul Piedone nu l-a atacat, adică nu a răspuns cu aceeași monedă. De altfel, și când l-a acuzat de lene, că are o mulțime de boli, dar diagnosticul este de lene, ați văzut că, foarte elegant a răspuns și Nicușor Dan. A răspuns: Concursul de metafore, mai târziu. Acum este concursul pentru București”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac la Realitatea Plus.

Citește și: Cîrstoiu: Contracandidatul meu - Peppa Pig / Piedone s-a simțit vizat: Sunt fericit că sunt identificat cu un personaj îndrăgit de copii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel