Data publicării:

”Războinicul” Stephen Curry, susținere pentru Kamala Harris în cursa spre Casa Albă: Este un lider inteligent

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Jucătorul de baschet Stephen Curry se alătură persoanelor publice care și-au arătat susținerea față de candidatul democrat la Casa Alba, Kamala Harris, actualul vicepreședinte al SUA.

Citește și: Planurile economice ale vicepreședintei Kamala Harris: Impozite, îngrijirea copiilor, locuințe

Baschetbalistul Stephen Curry, vedeta care joacă în echipa Golden State Warriors (NBA), a reiterat susținerea sa pentru candidatul democrat la Casa Albă, Kamala Harris, care poate aduce ”speranță, inspirație și unitate” în Statele Unite, scrie AFP.

Curry și-a declarat sprijinul pentru vicepreședinta SUA încă de la Jocurile Olimpice de la Paris, iar luni, într-o conferință de presă înaintea startului sezonului ligii nord-americane de baschet, a repetat acest lucru, cu o zi înainte de o nouă confruntare televizată între Donald Trump și Kamala Harris.

”O susțin, evident, este o onoare, ea este un lider inteligent, în care se poate avea încredere pentru a conduce țara noastră, ne va aduce speranță, inspirație și unitate. Evident, sunt multe subiecte delicate asupra cărora trebuie făcute progrese în țara noastră”, a explicat vedeta lui Golden State Warriors, echipă cu care vicepreședinta, originară din regiune, menține legături puternice. ”Un anumit nivel de decență și umanitate la vârful conducerii noastre este un plus și cred că ea bifează această căsuță”, a subliniat Curry.

”Cel mai important lucru: va conduce ea țara în interesul tuturor? Cred că da”, a adăugat Curry (36 de ani), medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară, înaintea celui de-al 16-lea său sezon în NBA, potrivit Agerpres.

Citește și: Beyoncé îi dă permisiunea Kamalei Harris să folosească piesa ”Freedom” ca imn al campaniei prezidențiale

Clooney, despre Biden: A salvat din nou democrația

Într-un comunicat, George Clooney a spus că Joe Biden a demonstrat ”adevărate calități de lider. A salvat din nou democrația”.

”Suntem cu toții extrem de entuziasmați să facem tot ce ne stă în putere pentru a o susține pe vicepreședinta Harris în demersul ei istoric”, a adăugat George Clooney.

Susținerea actorului american se adaugă altor luări de poziție în sprijinul Kamalei Harris venite de la Hollywood, considerat un fel de ”bancomat pentru democrați”.

O strângere de fonduri găzduită în luna iunie de George Clooney și Julia Roberts a strâns peste 30 de milioane de dolari în cadrul celei mai ample strângeri de fonduri în beneficiul Partidului Democrat din istorie, potrivit campaniei lui Biden.

Printre celebritățile de la Hollywood care și-au exprimat susținerea pentru Kamala Harris se numără Barbra Streisand, Jamie Lee Curtis și Viola Davis. Citește articolul complet aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel