Război total între Mircea Badea şi Radu Moraru. Înjurături ca la uşa cortului pe bloguri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mircea badea si radu moraru
mircea badea si radu moraru

Conflictul dintre Mircea Badea şi Radu Moraru a escaladat. Cei doi au scos însă acum arsenalul greu din dotare şi şi-au dedicat postări greu de digerat, pe blogurile lor. Moraru îl face fricos pe Badea, susținând că râd stewardesele de le în avion, Badea spune că Moraru este pupător de g***ă băsiste și mâncător de c***t.

Totul a început după ce Badea i-a "urat" în emisiunea sa lui Moraru să se aleagă "praful şi pulberea" de el. Moraru a interpretat cele spuse de Badea ca fiind un blestem şi i-a răspuns realizatorului emisiunii "În gura presei", pe blogul său, nasul.tv.

"Nu ştiu de unde are atâta ură acest băieţaş încât să ajungă să te blesteme în direct pe tv în cel mai abject mod posibil. Iepuraş, te-ai gândit vreodată că s-ar putea să ţi se îndeplinească blestemele şi să porţi toată viaţa, până la nebunie, acest păcat cu tine? (...) Mirciulică, tu ai fi fost tare dacă aveai alte opţiuni decât Turnătorul care te plăteşte. Tu nu vezi că ţi se fac c*****e ca două măslinuţe atunci când îţi dă Voiculescu două priviri? În trei secunde te-ai făcut regalist iar mâine o să-l faci zob pe Crin Antonescu dacă trebuie. Sau pe Geaonă. Băi Mirceo, tu uiţi mă băiatule că eşti un trădător? Tu uiţi că te-ai milogit de Sîrbu să te angajeze la Pro şi apoi îl scuipai? Ai uitat de câte ori te-ai gudurat pe lângă Oancea şi apoi i-ai întors spatele? Băi curajosule (am auzit că râd stewardesele în avioane de tine), tu ai uitat toate chixurile pe care le-ai dat pe Pro TV sau Antena 1? Sau Prima, Realitatea? (...) Mirciulică fără frică, aştept în zadar, de vreo 15 ani, să te maturizezi. N-ai nicio şansă băiatule, ai ratat şi publicul de la grădiniţă, dar sfatul meu e să încerci un tratament", a scris Radu Moraru, pe blog.

De partea cealaltă, Badea a fost înfuriat de cele scrise de "Naşul" şi a publicat pe blogul său o replică dură.

"Mă adresez aici pupătorului de g****ă băsistă Radu Moraru, care a simţit nevoia să fie o ţigancă împuţită şi să flatuleze texte pline de propagandă băsistă stereotipă. Măcar a brevetat o metodă aparent paradoxală de a lua m**e în timp ce linge în c*r. Vaaaai, câtă m**e! Da' şi câta c**u'. (...) Ratatul ăsta maroniu nu va muri de foame. Va mânca în continuare mult c***t expulzat în urma digestiei banului public. Sau poate totuşi va muri. Mori!!!", este mesajul transmis de Mircea Badea, prin intermediul blogului mircea-badea.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel