Război Rareș Bogdan - Ludovic Orban în PNL. Cozmin Gușă: Sunt singurul om care a folosit expresia ”i s-a umflat capul”. Cui i-a spus așa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cozmin Gușă a vorbit despre războiul dintre Rareș Bogdan și Ludovic Orban, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea "Deferiţi mass-media".

"Principala mea concluzie despre ieșirea lui Rareș Bogdan și non-răspunsul lui Ludovic Orban este că nouă ni se arată că PNL-ul ăsta nu prea e partid. Un partid nu funcționează așa, eu asta am înțeles de la Rareș care și-a cerut scuze pentru o expresie proprie mie, sunt singurul om care a folosit în ultimii 3 ani de zile expresia "I s-a umflat capul!". Și am făcut-o odată cu referire la Liviu Dragnea, pe vremuri, și altădată tot la Ludovic Orban.

Rareș Bogdan a ținut de cuviință să-și ceară scuze pentru expresia asta, expresie metaforică, se folosește în Ardeal, la noi, atunci când un om e copleșit și nu mai poate să gândească limpede. Așa se spune la noi: "Ți se umflă capul!"", a spus Cozmin Gușă, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea "Deferiţi mass-media".

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel