RĂZBOI între Sebastian Ghiță și Cristian Ghinea
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Deputatul Sebastian Ghiţă şi ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, sunt  "la cuțite". Sebastian Ghinea îi dă o replică lui Cristian Ghinea, după ce acesta l-a acuzat de fraudarea achiziţiilor publice prin firmele IT pe care le controlează.

„Ghinea nu stie, dar vorbeste. Cred ca, dupa atatea atacuri propagandistice fara date si cifre, e momentul sa-i raspund acestui domn Ghinea concret. Spune ca am construit un sistem pervers de creat nevoi IT ale institutiilor. Habar nu are ce au facut firmele romanesti din IT in ultimii 10 ani dar isi da cu parerea fiind critic si facand pe politrucul.

Haideti sa-l intrebam: Sistemul de monitorizare a traficului navelor pe Dunare din 2006 facut de Teamnet e inutil ? E inventia lui Ghita? Dar Sistemul Informatic de la APIA facut de Siveco e inutil? Fara el nu se pot da subventiile agricultorilor. Sistemul Informatic de la Casa de Pensii a Romaniei este o inventie a lui Ghita inutila? Sistemul REVISAL care permite in sfarsit controlul muncii la negru din Romania si inventarierea angajatilor din companiile private este tot o inventie? Dar Sistemul Informatic de la Casa de Sanatate construit de Siveco, UTI si Novensys este tot o nevoie inventata de Ghita? Sistemul de Monitorizare si Fluidizare a traficului din Bucuresti este o inventie inutila? E facut de UTI. Tot Ghita e de vina? Zecile de sisteme informatice din administrstia publica din zonele taxe si impozite, protectie sociala, cadastru, economic erau inutile si sunt inventii ale lui Ghita? Sistemul Etera de la cadastru unde toti cetatenii isi inregistreaza proprietatile construit de UTI e inutil? Sistemul Informatic de la Registrul Comertului facut de Romsys era inutil si a fost inventat in mod pervers de Ghita?

[citeste si]

Nu, domnule ministru, ZERO absorbtie Ghinea.
Toate acestea erau utile si au fost facute de firme romanesti si de programatori si analisti romani. E important sa stie toti oamenii ca minciunile dumneavoastra vin dintr un interes. Interesul stapanilor dumneavoastra care v au crescut in ONG uri si care vor acum sa distruga toate firmele romanesti din IT. Doar in capul dumneavoastra economia unei tari e deservita de ONG uri si asociatii si HUB uri. In realitate economia unei tari functioneaza cu companii in conditii de competitivitate. Va voi raspunde public oricand veti mai incerca sa mintiti si sa manipulati. Chiar daca pentru Alina Gorghiu este suficient pentru a va pune pe lista PNL", a declarat Sebastian Ghiță pentru stiripesurse.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel