Conflict PNL - USR. ADEVĂRUL despre alianța de la București: Singura ȘANSĂ! Dumnezeu cu mila...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Tensiunile dintre USR şi PNL se amplifică înainte de alegerile locale. Deşi au o alianţă pentru Bucureşti, dar şi pentru alte oraşe din ţară, cele două partide nu par să se înţeleagă când vine vorba de principii. 

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a răbufnit după ce mai mulţi primari PSD au trecut la PNL. Acesta îi acuză pe liberali, voalat, de ipocrizie în declaraţii. 

"Principiile şi le desenează fiecare dintre partide. Noi le-am desenat pe ale noastre şi am reuşit să le impunem la Bucureşti, unde PNL nu avea candidat şi nu avea încotro. Dar se vede că principiilor sunt extrem de diferite şi de flexibile. La Piteşti, spre exemplu, PNL merge la primărie cu viceprimarul PSD în funcţie. Lucrurile astea sunt evidente. Ei vorbesc de ideologii de dreapta, de liberalism, şi adună toţi primarii PSD pe care îi pot aduna de prin ţară. Lucrurile astea sunt nişte evidenţe peste care eu, personal, nu pot să trec cu vederea. Alianţa s-a făcut la Bucureşti pentru că şi-au dat seama că asta e singura şansă să câştigăm. În ţară, însă, este Dumnezeu cu mila, aşa cum se vede.  Vom colabora la fel şi pe viitor, pentru că va trebui să guvernăm. Nu este nicio altă alternativă. Următoarea guvernare trebuie să fie din PNL, USR şi PLUS. Şi probabil altcineva, PMP sau altcineva, în funcţie de cum vor arăta cifrele după parlamentare. Cealaltă variantă este să lăsăm ţara pe mâna PSD-ului, ceea ce este exclus. Din păcate, în politică nu ai niciodată un scenariu ideal. În situaţa asta suntem acum!", a declarat Ionuţ Moşteanu în exclusivitate pentru DCNEWS

"PNL nu a înţeles nimic"

"Doar în ultimele zile, peste 30 primari PSD s-au transferat la PNL. Se adaugă altor zeci de traseiști - primari și viceprimari PSD transferați deja.

La Pitești, viceprimarul PSD este candidatul PNL. La Iași, PSDistul Chirica. Prin toți acești primari, pesedismul supraviețuiește.

PNL nu a înțeles nimic din votul la europarlamentare și prezidențiale. Nu putem reconstrui România, comunele și orașele noastre, cu aceiași oameni care au ținut comunitățile noastre în subdezvoltare și au încurajat 4 ani regimul lui Dragnea.", a scris Ionuţ Moşteanu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel