Data publicării:

Răsturnare de situație în cazul crimei din Grădina Botanică. Melis ar fi fost urmărită și amenințată de agresor că o va ucide

Autor: Irina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto colaj KanalD
foto colaj KanalD
Apar informații tulburătoare despre crima din Grădina Botanică. 

În ziua în care Melis a fost înmormântată, au apărut noi informații despre Melis, tânăra ucisă în Grădina Botanică din Craiova. Colegii tinerei povestesc că elevul care a ucis-o, de la liceul militar, ar fi urmărit-o de câteva luni și o amenințase. Mărturiile au fost făcute pentru Antena3

Psiholog criminalist, despre agresor

”Crima putea să fie prevenită. Vreau să vă spun că și eu am făcut Liceul Militar la Breaza, dar... alte vremuri. Acolo poate că dirigintele, poate comandantul de pluton, poate psihologul ar trebui să ne spună mai multe lucruri despre acest elev. 

În altă ordine de idei, un astfel de copil s-o fi născut ok, dar ceva l-a stricat: familia, anturajul, nu știu, necazurile. Eu cred că cel mai bine îl cunosc colegii lui de clasă.

Din informațiile care circulă în mass-media, fetița a sunat la 112 și a spus că a fost atacată din spate, de cineva cu o mască. Vă dați seama, păi ce minte diabolică să faci așa ceva?  

Oamenii cu probleme psihice au tot felul de chestii ciudate, numerologice și așa mai departe, dar acest copilaș, dacă a putut să facă ce a făcut și să aibă după aceea un zâmbet așa parcă nu de groază, nu de frică, nu că a fost prins, încolțit, așa parcă el executase o chestie pe care o avea el în capul lui acolo.

Un om cu probleme psihice, dacă este refuzat, el crede că... fata aceea era proprietatea lui. Oamenii aceștia trebuie îndepărtați cu frumosul, pentru că manifestări din astea de amenințare cu moartea parcă acum ies la iveală.

Polițiștii au telefoanele și pot face astfel de investigații, dar când ai de a face cu un om mai ciudățel așa, normal că îl respingi. Oamenii aceștia nu înțeleg, nu acceptă refuzuri, ei cred că ea era proprietatea mea și nu are nimeni voie să o atingă și trebuie să îmi plătească cu viața”, a declarat Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, pentru sursa citată. 

Atacatorul ar fi plănuit crima

În același timp, colegii lui Melis povestesc că fata de 14 ani și atacatorul de 17 se cunoșteau de mai multe luni. Deși el le-a spus anchetatorilor că nu o cunoștea și că a ucis-o ca să nu fie martori la înjunghierea lui Emi (băiatul care o însoțea pe Melis în Grădina Botanică), se pare că o amenințase că o ucide. Amintim că elevul de 17 ani i-a înjunghiat pe Emi și pe Melis în Grădina Botanică din Craiova. Melis a apucat să sune la 112, dar viața ei nu a mai putut fi salvată. A murit. Emi se află în stare gravă la spital, în urma loviturilor repetate de cuțit. Atacatorul a spus că a fost agresat verbal și fizic de Emi, așa că și-a scos masca și mănușile din rucsac, dar și un cuțit, s-a întors și i-a înjunghiat pe cei doi. Apoi a plecat liniștit! Se pare că Melis și Emi au fost luați prin surprindere de loviturile de cuțit, fiind atacați din spate. Ciudat este că elevul atacator avea în posesie  - total întâmplător - cuțit, dar și mască și mănuși, deși susține că a fost un conflict spontan și că nu-i cunoaște pe cei pe care i-a atacat. Colegii lui Melis susțin însă contrariul, că o cunoștea pe fata de 14 ani și că a amenințat-o că o va urmări și că o va ucide. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel