Data actualizării:
Data publicării:

Răsturnare de situație în cazul celor 3 copii dispăruți după ce au fost pierduți de bonă. Tatăl milionar spune că aceștia au fost răpiți și a primit o filmare cu ei

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: IPJ Hunedoara
Foto: IPJ Hunedoara

Au apărut informații de ultimă oră despre cei trei copii dispăruți din Mehedinți.

Au apărut informații de ultimă oră în cazul celor trei copii ai unui milionar din Hunedoara, dați în urmărire națională și căutați cu dronele, după ce au fost pierduți de bonă. Tatăl copiilor de 7, 9, respectiv 11 ani susține că a primit o filmare cu cei 3 copii despre care acuză că au fost răpiți din propria casă. Alerta la poliție a fost dată chiar de tatăl copiilor, Adrian Marțian, fostul patron al echipei UTA Arad, după ce bona l-a anunțat că nu îi mai găsește pe cei trei copii.

Acum poliția face apel la cetățenii care dețin informații utile despre cei trei copii dispăruți să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să sune la 112. Tatăl copiilor a transmis presei acel clip pe care l-ar fi primit. Totuși, sunetul videoclipului nu a fost redat în direct la TV deoarece nu se știe dacă mesajul transmis de copii le aparține sau dacă au fost puși de un adult să furnizeze acest mesaj.

VEZI ȘI: O bonă i-a pierdut pe cei trei copii de care trebuia să aibă grijă. Poliția cere ajutorul populației: "I-ați văzut"? - Foto în articol

Ce se vede pe filmare pe care ar fi primit-o tatăl copiilor

"Am vorbit în urmă cu puțin timp cu tatăl. El mi-a dat aceste imagini. A primit acest videoclip cu copiii săi de la o persoană. Aceste imagini le-a primit pe telefonul mobil. A început să plângă la telefon. Ceea ce nu auziți dumneavoastră este mesajul copiilor. Voi încerca eu să îl explic pe scurt. Sugerează că au fost răpiți din casă de cineva din partea mamei. Pentru cei care nu cunosc povestea este vorba despre trei copii pentru care acești părinți își discută custodia, își lansează acuze reciproc, își deschid procese reciproc pentru a obține custodia acestor copii. Mama a fost cercetată în Spania pentru rele tratamente aplicate minorului. Dosarul a fost clasat într-o scurtă perioadă de timp. Împotriva tatălui, de asemenea există, ordine de protecție cerute, iar la mijloc sunt acești copii de 7, 9 ș 11 ani, care, prin ultima decizie a instanței au fost lăsați mamei pentru că tatăl avea un ordin de protecție care trebuia să-i protejeze pe copii de tată. Pentru că acești copii nu puteau stătea la tată, tatăl a găsit o variantă și copii se aflau în casa unui prieten undeva la Simeria.

Ei au dispărut din casa prietenului tatălui. Foarte important de menționat este că acești copii nu merg la școală. Ei nu locuiau în Simeria, ei locuiau în altă parte a țării, dar au ajuns la Simeria după ce au spus că nu mai vor să locuiască cu mama lor. Deci există o soluție tensionată în care trăiesc acești copii. Sunt bombardați cu informații și de o parte, și de alta. Li se spune că mama este o persoană rea, li se spune că tatăl este o un personaj care îi manipulează. În acest moment ei sunt căutați de zeci de polițiști. Eu le-am transmis polițiștilor de la Hunedoara acest filmuleț. Noi nu avem certitudinea că acest filmuleț a fost filmat azi. Sunt imagini care par a fi filmate pe un câmp, într-o zonă izolată. Sunt imagini de interes pentru anchetatori. Nu aveam date despre vestimentația copiilor din momentul în care au dispărut, acest filmuleț le poate oferi aceste detalii. Polițiștii merg acum pe mai multe scenarii în cadrul acestei anchete", a declarat Carmina Pricopie, corespondent Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel