Răsturnare de situație. Fosta soție a lui Condrea: Copilul nu mai era la mine. Eu stau în Băneasa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a spus, joi seară, la Antena 3, în emisiunea "Sinteza Zilei", că patronul Hexi Pharma nu venea să ia copilul de la ea, mai ales că locuiește în Băneasa, ci a trimis un șofer s-o ia pe fetiță. 

"Fiica mea a fost la mine conform programului de vizitare, de vineri, când am luat-o de la școală. (...) La ora opt fără șapte minute, copilul a plecat de la mine, luat de șofer. Până atunci, noi am stat cu toate televizoarele pe desene animate. Nu venea să ia copilul, pentru că eu stau în Băneasa", a spus Laura Georgescu, fosta soție a lui Condrea. Ea a precizat că de regulă venea să ia copilul la orele 20:00-21:00.

Fosta soție a lui Dan Condrea a spus că fetița era îngrijorată că nu-și mai văzuse tatăl de miercuri. În plus, ea spune că a aflat de moartea lui Dan Condrea după ce sora sa a sunat-o pe mama sa și i-a spus că Dan Condrea a murit într-un accident de mașină.

Prin afirmațiile făcute, fosta soție a lui Dan Condrea anulează două informații. Prima că Dan Condrea se ducea să-și ia copilul, a doua că a mers la fața locului accidentului unde l-a recunoscut după haine pe fostul soț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel