Răspunsul zilei. Piedone, întrebat dacă ar vota cu Firea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Cristian Popescu Piedone a fost întrebat dacă ar pune ștampila pe Gabriela Firea.

Luni după-amiază, la Antena 3CNN, Cristian Popescu Piedone, actual primar al Sectorului 5 și candidat pentru funcția de primar general al Capitalei, a fost întrebat dacă ar pune ștampila pe Gabriela Firea.

„Eu nu pot să votez un om învins. Eu pot să votez decât învingători“, a spus tranșant Cristian Popescu Piedone.

„Pe Daniel Băluță unde îl clasați?“, a întrebat apoi jurnalista Mădălina Mihalache.

CITEȘTE ȘI       -      Cristian Popescu Piedone: Am luat la cunoștință un sondaj de pe DC News ... N-aș vrea să umilesc pe cineva

„Daniel Băluță este un învingător. Mie, biologic, îmi vine rândul la Primăria Capitalei. Peste multe mandate, unul al meu, rândul îi vine lui Daniel Băluță“, a mai spus edilul Sectorului 5.

„Dar nu acum?“, a insistat jurnalista.

„Acum, cu Daniel Băluță avem o relație extraordinară pentru că am predat ce am început în Sectorul 4. A dus proiectele mele mai departe și a și făcut proiecte inedite pentru Capitală. Este primarul cel mai performant din București, atrăgând cele mai multe fonduri europene. Are un buget de peste 3.000 de miliarde de lei“, a răspuns Piedone.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  Cristian Popescu Piedone dă peste cap procentele pentru Primăria Capitalei. Sondajul care-l dă câștigător cu peste 50% din voturi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel