Răspunsurile lui Măruță la întrebările „Cu cine votezi? Ce politician preferi?” / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
foto captură video Youtube
foto captură video Youtube
Cătălin Măruță a fost întrebat cu cine votează.

De asemenea, el a fost întrebat de Silviu Faiăr ce politician preferă.

„Nu știu cu cine votez, să vedem ce o să fie și ce o să se întâmple”, a zis Cătălin Măruță întrebat cu cine votează.

Apoi, întrebat dacă are politicieni pe care îi preferă, realizatorul TV a spus: „Înainte erau oameni pe care îi știam. Au fost politicieni care îmi plăceau și pe care îi urmăream. Dar în ultima perioadă s-a diluat atât de mult zona aceasta politică... Oamenii aceștia, care acum sunt politicieni, stau câteva luni, apoi dispar. Nu mai sunt persoanele acelea care să fie memorabile.

Pe vremuri, eram cu Partidul Alianței Civice și îmi plăcea Rațiu. Îmi plăcea pentru că citeam foarte multe lucruri și mi se părea că acel om cu papion va face o țară așa cum îmi doresc eu. Nu erau oameni care neapărat performau politic, dar îmi plăcea mai mult stilul lor, felul lor de a fi. La un moment dat, mi-a plăcut de profesorul de istorie Gorun de la Gorj. Mi se părea că dacă intră în politică, nimic nu poate să-l atingă. Avea așa o demnitate... Era un politician local”.

„Nu ți se pare că în țara asta se votează mai mult împotriva celuilalt, nu pentru cine vrei tu?”, a mai zis Cătălin Măruță în cadrul podcastului pe care îl realizează.

VEZI ȘI: Mircea Badea: Singura soluție este altă relație. Simplu. Nu pledez pentru nesimțirea partenerului, ci pentru nesimțirea ta - https://www.dcnews.ro/mircea-badea-singura-solutie-este-alta-relatie-simplu-nu-pledez-pentru-nesimtirea-partenerului-ci-pentru-nesimtirea-ta_920750.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel