Răspunsul lui Denise Rifai după ce a fost întrebată cum economisește: Lumea să fie liniștită / video
Autor: D.C. | Publicat pe: 12 sep 2022, 18:37
WhatsApp
Denise Rifai
Denise Rifai
„Până la soluții de a face economie, avem atât de multe soluții de a funcționa în niște parametri normali”, susține Denise Rifai.

„Cu umila mea părere de rău, România nu a avut politicieni foarte gospodari. Problema cu gazul... Noi știm de atât de mult timp că avem rezerve semnificative. Nu s-a întâmplat nimic cu ele. A fost doar o gargară aruncată în spațiul public”, a spus Denise Rifai în cadrul unui interviu acordat DCNews și DCNewsTV.

Întrebată în ce mod economisește, Denise Rifai a spus: „Până la soluții de a face economie, avem atât de multe soluții de a funcționa în niște parametri normali.”

„Lumea să fie liniștită, pentru că ne pregătim de an electoral și se vor găsi soluții pentru ca aceste costuri să nu fie atât de mari. Partidele politice nu își vor permite oameni în stradă. Se vor găsi soluții pentru a fi, din nou, transferate toate aceste cheltuieli într-o datorie care se va rostogoli”, a spus Denise Rifai.

Denise Rifai, interviu la DC News și DC News TV

Denise Rifai are o emisiune de succes la Kanal D

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D, imediat după show-ul „Tu urmezi!”.

„Eu nu le dau întrebările (invitaților - n.r.). Le readuc în față fragmente din viața lor, cu declarațiile lor. Este foarte emoționant să îți retrăiești viața. Eu încerc să o fac cu multă delicatețe, pentru că e complicat, e un carusel de emoții, de stări și am nevoie ca invitatul meu să fie acolo, în comuniune cu mine, pentru că, dacă nu s-ar crea această comuniune, nu ar fi un produs frumos, de urmărit de acasă”, a spus Denise Rifai. 

„Mai sunt genul acesta de interviuri în care apar confruntări - uite ce spuneai acum 10 ani”, a notat Val Vâlcu. 

„Depinde de situație, depinde de invitat, depinde de poziția lui în statul român. Cum era să o confrunt pe Maria Dragomiroiu, cu ce? Cu evenimente din viața personală? Dar nu poți un politician acuzat de mită să nu îl întrebi câtă mită a luat și de la cine sau să nu îi aduci în față elemente pe care le vrea uitate. Depinde, repet, eu sunt în funcție de tipul de invitat pe care îl am. Tot ceea ce îmi doresc este să îl cunosc pe om. 

Eu cred că, dacă oamenii ar spune adevărul, chiar și cea mai urâtă parte a adevărului ar putea fi altfel înțeleasă, iertată, acceptată cel puțin, dacă ar fi autentici. Sunt foarte mulți care aleg să mintă și să creadă că putem fi foarte ușor duși de nas. Asta nu se poate, publicul nu iartă minciuna. Asta ar trebui să înțeleagă politicianul, că publicul simte și nu iartă minciuna”, a spus Denise Rifai în cadrul interviului de la DCNews.

Mai multe, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?