Rareș Bogdan vine cu rezultatele sondajelor interne pe Capitală. Cine recuperează din votanții lui Nicușor Dan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu
Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu
Află ce declarații a făcut Rareș Bogdan, dar și rezultatele sondajelor interne cu privire la alegerile din Capitală.

Eurodeputatul Rareș Bogdan a fost întrebat ce arată sondajele interne, mai exact unde se situează principalii candidați la Primăria Capitalei.

„Astăzi, toate focus grupurile făcute de noi și sondajele, avem două sondaje pe săptămână plus focus grupuri pe diverse categorii profesionale, pentru că încercăm să mergem microtargetat pe tot publicul care este într-o mare măsură nehotărât și nemulțumit de ceea ce s-a întâmplat în Bucureștiul ultimilor 20 de ani, asta ne arată studiile, ne arată astăzi o situație în care Sebastian se îndreaptă spre 20%, recuperează din votanții lui Nicușor Dan cu precădere și din nehotărâți.

Nicușor Dan ”a coborât”, Gabriela Firea ”a sărit”

Nicușor Dan a coborât sub 30%, este la buza 29-30, Gabriela Firea a sărit puțin de 20, Cristian Popescu Piedone este undeva la 12-14 procente, pe unele sondaje ne arată 14, pe altele 12.

(...) Asta vă spuneam că este (n.r. Burduja) spre 20%, undeva la 18% astăzi, dar este în creștere, în timp ce Nicușor Dan, gândiți-vă că la un moment dat avea 41-42, apoi 39-38, iar astăzi niciun sondaj de opinie, nici măcar propriile sondaje, nu-l mai arată mai mult de 31. La noi ne-a apărut cu 29 și 30 în ultimele două sondaje.

Cert este că este la buza lui 30, dar coboară pentru că pe măsură ce dezbaterea continuă și mă deranjează că Nicușor refuză dezbaterea, noi l-am invitat împreună cu Sebastian să facem o dezbatere extrem de serioasă despre problemele Bucureștiului pentru a vedea bucureștenii exact ce e de făcut, care sunt proiectele fiecăruia dintre principalii candidați”, a declarat Rareș Bogdan, în direct la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel