Rareș Bogdan spune ADIO politicii: Mă scârbește incercarea unora de a se cățăra pe nenorocire
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Pentru această perioadă în care se întâmplă lucruri tragice, atât în România, cât și în lume, Rareș Bogdan anunță că nu-l mai interesează politica, menționând că ”salvarea vieților e mai importantă”.

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan susține că a ajuns într-un moment în care politica nu mai este importantă pentru el, în contextul epidemiei de coronavirus, supărat fiind pe cei care au mesaje pline de răutate, cel puțin. El a postat un mesaj pe pagina sa, în care cere să fie lăsați în pace medicii, dar și să respectăm recomandările și obligațiile celor din Comitetul de Urgență:

Nu mă interesează politică în vremea asta, văd atâta nenorocire citind mesajele oamenilor încat mă scârbește încercarea unora de a se cățăra pe nenorocire. Urâte caractere și puțînă simțire față de neamul asta atât de încercat au unii din țară această, politicieni, jurnaliști, ierarhi, primari! Să îi ierte Bunul Dumnezeu, că nu știu ce fac!

E un moment pe care nu l-am mai trăit în ultimii 75 de ani. Cu toate acestea, unii nu înțeleg că salvarea vieților e mai importantă decât audiența lor de câteva zeci de mii de citiri, sutele de mii ce îi privesc la Tv sau cei care așteaptă soluții și alternative viabile în loc de o critică absurdă, pornită de cele mai multe ori din fiere sau din sufletele goale, ori pur și simplu din propriiile nerealizari sau frustrări personale. Lăsăți MEDICII în pace, e singură șansă să nu ajungem să ne plângem morții cu zecile sau sutele! Respectați cerințele, recomandările și obligațiile celor care astăzi se află în Comitetul de Urgență sau care la acest moment istoric au fost aleși, așezați de soarta, să ne conducă prin Deșert spre Lumina care va veni după întunericul generat de frică imbolnăvirii și a morții!

Citesc zilnic sute de mesaje doar în zona privată, ieri și alaltăieri au sărit de 1.000 pe zi, îmi arunc un ochi pe miile de comentarii care se strâng într-o zi la postările sau link-urile găzduite de contul meu de Facebook sau Instagram, lumea e speriată, e tristă, e șocată și tocmai de aceea e mai necesar decât oricând să fim SOLIDARI și RESPONSABILI. Bunul Dumnezeu să ocrotească România și Neamul acesta!”, a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel