Rareș Bogdan, SMS către Radu Tudor. L-a arătat la Antena 3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Rareș Bogdan
Rareș Bogdan
Radu Tudor, marți seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Punctul de întâlnire”, a prezentat mesajele pe care le-a primit în contextul unui demers lansat ca urmare a alegerilor europarlamentare din luna mai.

„Am făcut și un demers, aș spune, cu totul nou. Vă invit să vedeți opinia a trei dintre capii de listă (n.r. pentru alegerile europarlamentare din mai). Le-am dat un mesaj și le-am spus: vă rog frumos, în calitate de cap de listă pentru partidul dumneavoastră, să faceți o estimare. Cât credeți că va obține partidul a cărei listă o conduceți în alegerile europarlamentare", a spus Radu Tudor.

„Rovana Plumb mi-a transmis 35 la sută. Este undeva în marja desemnată și de sociologi. Atât crede Rovana Plumb că va lua PSD la europarlamentare. Mai departe, Rareș Bogdan. A trimis un mesaj după ce l-am întrebat. (...) Rareș Bogdan mi-a răspuns că peste 25 la sută va lua PNL la alegerile europarlamentare. Al treilea cap de listă care mi-a răspuns, Victor Ponta, actual președinte al Pro România, mi-a trimis un răspuns mai detaliat. Mi-a spus că e un partid nou, că își dorește foarte mult să ia peste 5 la sută. Și crede că o să ia Pro România peste 5 la sută la alegerile europarlamentare”, a precizat Radu Tudor.

„Ceilalți doi capi de listă nu au răspuns. Dacian Cioloș s-a ferit să dea un răspuns tranșant, iar Norica Norica nu a putut fi contactată. Sunt convins că mâine voi putea să prezint și opinia domniei sale", a adăugat Radu Tudor.

VEZI ȘI: EXCLUSIV REFERENDUM JUSTIȚIE. Bolcaș, după mutarea lui Iohannis: Și-a lăsat o portiță de scăpare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel