Rareș Bogdan, siderat de gestul lui Dan Vîlceanu: Așa ceva vedem doar în filme sau țări din Africa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Europarlamentarul a comentat incidentul care s-a petrecut astăzi între Dan Vîlceanu și Florin Roman.

O bătaie în toată regula a avut loc, astăzi, în Parlamentul României, între Dan Vîlceanu și Florin Roman. Incidentul ar fi pornit în  timpul şedinţei de plen a Camerei Deputaţilor. Fostul ministru al Finanţelor spune că se afla în bancă, iar Florin Roman a trecut pe lângă el și l-ar fi înjurat. În replică, Dan Vîlceanu i-ar fi adus şi el anumite injurii lui Florin Roman şi, în acel moment, ar fi ieşit împreună din sală.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a avut o intervenție telefonică, la Digi24, unde a comentat incidentul din Parlamentul României.

„E de o gravitate extrem de mare. Dacă vedem violență în Parlament, ne putem aștepta să vedem în stradă violență. A dorit să aplice legea pumnului. Domnia sa trebuie să ofere niște răspunsuri. Nu e vorba de un deputat sau doi, ci de imaginea unei instituții cheie într-un stat democratic.

Pur și simplu îl trăgea după el. A sărit peste mese. Ceva ce vedem doar în filme sau țări din Africa. Nu am văzut genul ăsta de comportament în Parlamentul României. Clar că va trebui să existe o sancțiune cât se poate de clară. Apoi ne mirăm că unii oameni nu vor să intre în politică.

Domnul Vîceanu să facă un test, ca să elimine orice supoziție. (...) Domnul Florin Roman i-a reproșat d-lui Vîlceanu că stă în bancă după ce a fost exclus din partid. Dan Vîlceanu, aparent, fără un motiv anume sărit peste bănci, iar de acolo l-a prins într-o menghină. Nu pot să-mi dau seama”, a spus Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel