Rareş Bogdan: Refuzul Austriei de a vota pentru aderarea României la Schengen, dezbătut marţi în Parlamentul European
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
 Foto: Facebook Rareș Bogdan
Foto: Facebook Rareș Bogdan
Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte PNL, anunţă că în Parlamentul European va avea loc o dezbatere privind refuzul Austriei de a vota pentru aderarea României la Schengen. 

"BREAKING NEWS: refuzul Austriei de a vota în favoarea aderării României la Spațiul Schengen va fi dezbătut mâine la 15.30 (ORA ROMÂNIEI) in Parlamentul European. Nu ne oprim, continuăm până vom reuși. România pretinde ce i se cuvine.

Discuția va fi prezidata de Roberta Metsola, șefa legislativului intrunit la Strasbourg la ultimul plen din acest an, și va avea loc în prezenta președintei Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen, și a președintelui Consiliului European, Charles Michel", a scris Rareş Bogdan pe Facebook. 

Şi preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat dezamăgit de decizia Austriei. Acesta a făcut mai multe declaraţii despre refuzul Austriei pentru România la palatul Cotroceni. 

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Şi Teodor Meleşcanu, fost ministru de Externe al României, a comentat subiectul în cadrul emisiunii Outlook, de la DC NEWS TV, moderată de Radu Golban, şi a spus că boicotul firmelor şi produselor austriece nu este neapărat o soluţie pentru România. CITEŞTE AICI CONTINUAREA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel