Rareș Bogdan: ”NU PNL, nu noi! Traian Băsescu știe foarte bine”. Replica-fulger: Ne-ați OBLIGAT!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Rareș Bogdan a dat cărțile pe față. Dacă va fi un eșec al Dreptei în București, se cunoaște ”vinovatul”. 

”Noi ne-am dorit extrem de mult ca PMP să facă parte din larga coaliție de dreapta pentru București” a afirmat Rareș Bogdan, la B1 TV. Europarlamentarul PNL a spus că n-au avut nimic de reproșat PMP-ului, considerând că o alianță și cu PMP ar fi fost o soluție optimă pentru alegerile locale. ”NU PNL, nu noi. PNL și-a dorit asta și dl președinte știe extrem de bine. Ce s-a întâmplat să întrebați pe alții, nu pe mine, nu pe Traian Băsescu.” a punctat Rareș Bogdan. 

”Să punem lucrurile acolo unde sunt. Barna nu i-a spus niciodată lui Eugen Tomac că nu e de acord cu alianța. Cel care i-a comunicat, cu 7 zile înainte de data limită a depunerii listelor de candidați, a fost Ludovic Orban” a completat Traian Băsescu. ”A fost acea conferință cu Vlad Voiculescu, Dan Barna și Claudiu Năsui care au anunțat extrem de clar că ei nu doresc alianța cu PMP și au venit și cu argumentația” a amintit Rareș Bogdan.  

”Ne-ați obligat să avem candidat” i-a spus Traian Băsescu lui Rareș Bogdan. Liberalul i-a răspuns: ”Nu ne-am fi dorit asta”

În același timp, Rareș Bogdan l-a întrebat pe Traian Băsescu dacă va avea un regret dacă nu va câștiga Nicușor Dan alegerile locale pentru Primăria Capitalei. Fostul președinte i-a spus ferm: ”Nu o să am a-mi reproșa nimic, nu puteați cere PMP să se desființeze. Dacă nu ne puneam candidat la Primăria Capitalei, asta de întâmpla”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel