Rareș Bogdan: NICIODATĂ nu aș face așa ceva! Și dacă ar fi să plec DEFINITIV din politică!
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Până recent, Rareș Bogdan deslușea jocurile de putere. Acum a pătruns în lumea complicată a politicienilor.

Astăzi, când împlinește 46 de ani, Rareș Bogdan a spus pentru DC News ce nu ar face niciodată în calitate de politician.

”De ziua mea, am stat acasă cu familia, iar acum am ieșit la un restaurant cu niște prieteni care s-au șocat că, în sfârșit, sunt în București. Până acum, mă vedeau doar prin țară, dar plec din nou la noapte”, a zis Rareș Bogdan.

”M-a sunat multă lume. Cea mai frumoasă surpriză de astăzi a fost că am primit un tablou de colecție din partea soției și copiilor”, ne-a mai spus politicianul.

Întrebat dacă îi este dor de presă, Rareș Bogdan ne-a zis: ”Enorm!”

Politicianul de la PNL ne-a spus că nu regretă că a făcut pasul spre politică

”Nu regret pasul făcut, dar regret că nu pot să fac și emisiuni. Vorbeam astăzi cu Oana Stănciulescu și Oreste și le spuneam că mi-e dor de presă. Și peste tot, pe unde umblu prin țară, oamenii îmi spun că nu mai au cum să se uite seara la Jocuri de putere și că le este dor de emisiunea mea. Și mie mi-e dor. Nu regret că am făcut pasul spre politică, dar mi-ar fi plăcut să fac și emisiuni... desigur, dacă aș fi putut. Partea cu presa a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele”.

Întrebat ce nu ar face niciodată ca politician, Rareș Bogdan ne-a spus: ”Niciodată nu mi-aș trăda alegătorii și nu aș face vreo acțiune împotriva interesului național al României. Repet: niciodată nu mi-aș trăda țara și poporul! Orice ar fi! Și dacă ar fi să plec definitiv din politică!”.

”Cel mai fericit am fost în momentul când mi s-au născut copiii. Când s-a născut Mihăiță, am plâns de fericire, iar apoi, când a venit Jacqueline, care mă iubește enorm, am fost la fel de bucuros. Cele mai fericite momente din viața mea au fost când mi-au venit copiii pe lume”, a mai zis Rareș Bogdan pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel