Rareș Bogdan îl face praf pe ”Frigușor” Dan, după ce a furat Crăciunul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto Facebook Rareș Bogdan
foto Facebook Rareș Bogdan
Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, l-a criticat pe Nicușor Dan, primar al municipiului București. 

Jurnalistul Val Vâlcu, prezent în platourile B1 TV, l-a întrebat pe Rareș Bogdan, în calitate de lider al liberalilor, dacă ”PNL îl mai susține pe ”Frigușor” Dan?”. Realizatorul emisiunii, Silviu Mănăstire, a insistat, când Rareș Bogdan a evitat să dea un răspuns, întrebându-l dacă a vorbit recent cu Nicușor Dan. Prim-vicele PNL a amintit că Nicușor Dan a avut întâlniri cu oficiali din Guvern, printre care și cu premierul Nicolae Ciucă. ”N-am mai vorbit eu de foarte mult timp, eu am avut alte preocupări” a răspuns Rareș Bogdan. 

Nicușor Dan, soluția de moment

Deși inițial a părut că nu dorește să se exprime în ceea ce-l privește pe Nicușor Dan, Rareș Bogdan a afirmat, ulterior, în cadrul aceleiași intervenții: ”Nicușor Dan a fost un candidat care, în momentul respectiv, a fost soluția pentru PNL și pentru USR, pentru a reuși câștigarea Primăriei Capitalei. Domnul Nicușor Dan avea voturile sale... Pe mine mă interesează, în primul rând, să văd că se fac lucruri pentru bucureșteni”.

În acest moment, Val Vâlcu a intervenit și a ridicat problema taxei de intrare, de 7 lei, la Târgul de Crăciun, văzută în paralel cu fondurile europene de 200 de milioane, care stau blocate într-un proiect pentru reconstrucția rețelei de termoficare, creionat de Gabriela Firea, dar pentru care Nicușor Dan nu ar fi pornit nici măcar licitația. ”Dom`ne, faceți ceva, faceți ceva rapid, o să decontați” l-a atenționat Val Vâlcu. 

Atac la Nicușor Dan

”Eu sunt un om credincios, cu frica lui Dumnezeu, care merge la biserică și-și duce și copiii la biserică. (...) Când mă voi întâlni cu Nicușor Dan prima dată am să-l întreb dacă înțelege că hrana sufletească este la fel de importantă ca hrana fizică, ca hrana materială, pentru că bucureștenii, copiii Bucureștiului, bătrânii Bucureștiului, pensionarii au nevoie de puțină bucurie. Și așa oamenii nu se mai pot deplasa, nu sunt bani suficienți, COVID-ul ne-a făcut să ne izolăm și să rămânem mai mult în locuințele noastre. Pe mine mă doare că nu văd niciun fel de luminiță, de bucurie a Crăciunului. Crăciunul înseamnă o sărbătoare a bucuriei. Părerea mea este că noi nu trebuie să renunțăm la bucurii: bucuria Crăciunului, a sărbătorilor, a unei luminițe nu trebuia să lipsească. Nu știu dacă marea economie se face din acest lucru sau din scurgerile de bani care se întâmplă pe diverse alte zone, într-un buget de 1 miliard de euro. Vă spun, ca un cetățean al Bucureștiului, că este extrem de trist orașul. Sunt convins că și alte orașe trec prin momente dificile, dar știu să-și bucure cetățeanul măcar prin ceea ce se poate, cu ceea ce e simplu. Un zâmbet, o luminiță și un covrig fac cel puțin la fel de mult ca o strângere de mână” a punctat Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel