Rareș Bogdan i-a explicat lui Ciolacu ce măsuri să ia pentru a combate evaziunea fiscală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Rareș Bogdan a făcut mai multe comentarii despre combaterea evaziunii fiscale, arătând premierului Marcel Ciolacu ce măsuri să ia Guvernul.

'Solicităm să crească măsurile pe evaziunea fiscală, adică scannere în vămi. Vămile nu sunt conduse de PNL sau cel puțin nu îmi amintesc eu ca peste noapte să fie numit un liberal acolo. De asemenea, să fie scannere pe centura Bucureștiului, de la marile depozite de legume-fructe arăbești. Mai mult, la întrările de legume-fructe și de carburanți din Portul Constanța.', a spus Rareș Bogdan.

'Acestea sunt adevărate zone periculoase pentru economia românească și de unde pot fi luați bani la buget (...) Noi nu ne opunem creșterii pensiilor. Propunerea realistă de creștere este să vedem de unde luăm bani. Dacă reușim să aducem la buget 30 de miliarde prin încasarea TVA-ului, taxa cea mai ușor de încasat în Europa, dar cel mai greu de încasat în România, nu avem nicio problemă în a crește pensiile'., a spus Rareș Bogdan.

'Domnul Ciolacu știe foarte bine că fără banii europeni, din PNRR, și fondurile structurale, România intră în faliment.', a mai spus Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel