Rareş Bogdan exclude ieşirea PNL de la guvernare. "Au fost voci care au tras semnale de alarmă, pe bună dreptate"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, a afirmat că ieşirea liberalilor de la guvernare este exclusă din discuţie. 

"Este exclus să ieşim de la guvernare. Colegii mei care au afirmat asta au supărări mari şi e normal asta, dar nu s-a pus problema în PNL, nici în forurile de conducere, nici în altă parte, nici în BPN, nici în Consiliul Naţional. Am văzut că au fost publicate nişte aşa zise stenograme, dar sunt pure invenţii. Nu a existat subiectul ieşirii de la guvernare a PNL", a declarat Rareş Bogdan la Digi24. 

PNL nu susţine varianta măsurilor fiscale apărută în media. Pleacă Marcel Ciolacu?

"Au fost voci care au tras semnale de alarmă, pe bună dreptate, cu privire la ce se întâmplă în cazul în care măsurile fiscale ar fi luate aşa cum au apărut în draftul din media. Vă pot spune 100% că măsurile fiscale nu vor fi luate aşa, pentru că PNL nu susţine acea variantă de draft. PNL consideră că efortul nu trebuie pus exclusiv în zona companiilor private", a mai declarat Rareş Bogdan. 

Întrebat dacă în acest caz se va ajunge la demisia premierului Marcel Ciolacu, Rareş Bogdan a declarat că "eu cred că a fost o plusare acolo. Eu am participat la foarte multe şedinţe de coaliţie şi nu am auzit până atunci ca premierul să vorbească de depunerea mandatului. Genul ăsta de impunere nu cred că ajută foarte mult. Eu cred în dialog foarte mult. Putem negocia orice, dar nu negociem principii". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel