Rareș Bogdan dă informații de culise din PNL. SONDAJ intern, procente de ultimă oră. ”Erau PERICULOȘI”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Rares Bogdan, Ludovic Orban  Foto: Crișan Andreescu
Rares Bogdan, Ludovic Orban Foto: Crișan Andreescu
USR - PLUS ajunsese într-un punct periculos, dar a scăzut sub procentul critic pentru celelalte partide, a anunțat Rareș Bogdan. 

”Ar fi o minune să avem o prezență peste 40%. Va conta foarte mult mobilizarea partidelor.” a spus Rareș Bogdan, la Antena 3, în emisiunea ”Subiectiv” cu Răzvan Dumitrescu, subliniind că ultimele sondaje arată o prezență de maximum 38%, dar va depinde foarte mult și de ce se întâmplă în această săptămână. 

”Partidul lui Tomac - Băsescu se luptă pentru a ajunge la 5-6%, partidul dlui. Ponta spre un 6-7%, partidul dlui Kelemen Hunor apare cu 3-4%, dar, având în vedere că voturile UDMR sunt concentrate în anumite zone, dânșii vor ajunge chiar la 6-7%.” a afirmat liderul PNL. 

El a mai spus că USR a crescut după tragedia de la Piatra Neamț, când o secție ATI COVID a luat foc, ”dar emoția generată de Piatra Neamț s-a stins destul de repede, iar USR a coborât sub 20%. Atunci erau destul de periculoși, pentru că ajunseseră la 21-22%.”

”PNL va obține peste 30%” a subliniat Rareș Bogdan, adăugând că va ține și de aparatul foarte puternic de partid. ”PSD are o problemă cu faptul că votanții dânșilor percep că partidul nu va guverna și sunt destul de demotivați” a mai punctat prim-vicepreședintele PNL. 

Sondajul ARGUMENT, institutul DCMedia Group, arată că la Camera Deputaților, la alegerile parlamentare, intenția de vot pe partide, după eliminarea non-răspunsurilor, este următoarea: PNL 32%, PSD 29%, USR - PLUS 18%, Pro România 8%, PMP 6%, PER 2%, UDMR 2%, PPU-SL 2%. La Senat, situația este ușor diferită: PNL 31%, PSD 25%, USR - PLUS 18%, Pro România 12%, PMP 6%, PER 4%, UDMR 2%, PPU-SL 2%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel