Rareș Bogdan: Ciucă al nostru nu este din filmul acesta, dar este din filmul în care vor românii să vadă un președinte
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES
Rareș Bogdan și-a prezentat argumentele pentru susținerea lui Nicolae Ciucă în cursa prezidențială 2024. 

În cadrul unei intervenții telefonice la Antena 3 CNN, Rareș Bogdan și-a prezentat argumentele pentru susținerea lui Nicolae Ciucă în cursa prezidențială 2024. De asemenea, acesta a răspuns unei întrebări importante care circulă în spațiul public românesc: O să plece Ciucă din funcția de președinte al PNL dacă ajunge la alegeri pe locul 3 sau 4?

"Ciucă al nostru, domnul Ciucă, nu este din filmul acesta (aluzie la declarația lui Mihai Tudose n.r.). Așa e, nu a făcut politică, dar este din filmul în care vor românii să vadă un președinte. Acest om nu a făcut țara de râs niciodată, i-a adus un plus de respect. De asemenea, generalul Ciucă, general de 4 stele, nu e pentru chestiunea asta, pentru că eu cred că după 33 de ani politicienii și-au dovedit capacitatea și incapacitatea de a duce România acolo unde sunt alte țări europene, inclusiv Polonia sau altă țări din est", a spus Rareș Bogdan.

O să plece Ciucă din funcția de președinte al PNL dacă ajunge la alegeri pe locul 3 sau 4?

"După mine, tocmai faptul că Nicolae Ciucă nu e din filmul acesta îl califică pentru orice demnitate în Statul Român și mai ales pentru cea de Președinte a României, pentru că nu e ca mulți alții. Nu pleacă acasă pentru că PNL se bate pentru poziția 1, nu poziția 4. Atunci când te bați în alegeri o faci pentru prima poziție și încerci să-ți maximizezi scorul partidului. Eu vă spun că scorul PNL, dacă o să ne construim corect strategia electorală, și mai ales să ne convingem, în primul rând, propriii activiști, militanți, membrii și primari, de capacitatea noastră de a conduce România și dacă venim cu exemple concrete ce am făcut cu banii europeni nu o să avem problemele pe care le invocă unii sau alții", a concluzionat Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel