Data publicării:

Rareș Bogdan a spus când vom afla candidații măsurați de PNL-PSD pentru Primăria Capitalei

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Agerpres
Agerpres
Europarlamentarul Rareș Bogdan a vorbit despre candidații pe care PNL și PSD îi măsoară în aceste zile pentru candidatura comună a celor două partide la Primăria Capitalei.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3 CNN, Rareș Bogdan, europarlamentar liberal, a fost întrebat de jurnalista Berta Popescu despre candidatul comun al PNL-PSD la alegerile locale pentru Primăria Generală a Capitalei.

„După ce lansăm sondajele, undeva luni-seara marți dimineața, având în vedere că sunt peste 3.000 de chestionare aplicate, nu va dura mai mult de 48 de ore până când presa va afla numele de pe chestionare“, a precizat Rareș Bogdan în intervenția de la Antena 3 CNN.

CITEȘTE ȘI       -      Cristian Popescu Piedone: Am luat la cunoștință un sondaj de pe DC News ... N-aș vrea să umilesc pe cineva

„Facem două cercetări extrem de serioase, care nu țintesc doar poza momentului și opțiunile de vot. Trebuie să vedem ce se întâmplă cu bazinele electorale și care dintre candidați ar putea să cumuleze mai mult din cele două bazine electorale, pentru că e foarte greu de crezut că un candidat să ia 60%. În schimb, e important să ia 40-45% ca să fim siguri că îl bate pe Nicușor Dan“, a mai punctat europarlamentarul.

PSD și PNL va efectua în zilele următoare sondaje pentru a stabili preferințele bucureștenilor în ceea ce privește candidatul comun la Primăria Generală a Capitalei. Printre numele vehiculate se numără Dan Ostahie, Sebastian Burduja și Gabriela Firea.

De asemenea, Cristian Popescu Piedone a anunțat în această săptămână că va candida la funcția de primar general din partea PPU-SL. Într-un sondaj efectuat pe siteul DC News, actualul edil de la Sectorul 5 a adunat peste 50% din voturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel